Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

Μυτιληνιούς Σάμου: Ατελείωτα χρώματα κι ένα χαμόγελο για καθέναν!!! ολοκληρώθηκε η μεγάλη παρέλαση μικρών και μεγάλων Καρναβαλιστών στους κεντρικούς δρόμους των Μυτιληνιών της Σάμου!
Ο Καδής στους Μυτιληνιούς ήταν ο οδηγός της μεγάλης πομπής με τον γάιδαρό του, είχε κέφια! και αφού ολοκληρώθηκε η μεγάλη παρέλαση μικρών και μεγάλων Καρναβαλιστών στους κεντρικούς δρόμους των Μυτιληνιών της Σάμου κατέληξαν όλοι στην κεντρική πλατεία όπου ο σπουδαίος ''δικαστής ΚΑΔΗΣ'' έχοντας κέφια..... ''δίκασε'' προς έκπληξη όλων όλους όσους είχαν πει αλήθειες και αθώωσε αυτούς που έλεγαν πολλά ψέματα!.

Τα πληρώματα με τους μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές, πλημμύρισαν τον κεντρικό δρόμο Μυτιληνιών.
Ατελείωτα χρώματα κι ένα χαμόγελο για καθέναν από τους λιλιπούτειους και φυσικά τους μεγάλους καρναβαλιστές.
Η μεγάλη παρέλαση των μικρών και μεγάλων καρναβαλιστών ξεκίνησε λίγο μετά τις 11.30 και γρήγορα έφτασε στην κεντρική πλατεία.
Εκεί όπου - εκτός των άλλων σημείων της διαδρομής - τα φλας άστραψαν και οι εικόνες έγιναν η ιστορία που γράφεται άλλη μια χρονιά στην μεγάλη κοινότητα του νησιού του καρναβαλιού της Σάμου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος στην παρέλαση συμμετείχαν πολλές ομάδες αλλά και ανεξάρτητες συμμετοχές.

Tο Καρναβάλι Μυτιληνιών έχει καταξιωθεί ως μια από τις πιο ζωντανές και ελπιδοφόρες ενότητες του χωριού και συνδέεται άμεσα και καθοριστικά με το μέλλον του καρναβαλιού, αφού μέσα από τις τάξεις του διαμορφώνεται στα παιδιά, με ευαισθησία και συγκροτημένα βήματα, η συνείδηση του σωστού αυριανού Καρναβαλιστή. 
πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου