Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ πεσόντων στο καθήκον Αστυνομικών: Τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους Ήρωες της Ελληνικής Αστυνομίας απέτισαν σήμερα, Α΄ Ψυχοσάββατο, σε όλη τη χώρα, αστυνομικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία.Το Ελληνικό Τμήμα/ΙΡΑ αποτίει φόρο τιμής στους Ήρωες της Ελληνικής Αστυνομίας και εκφράζουμε τον αμέριστο σεβασμό μας στη μνήμη των συναδέλφων που χάθηκαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

 


            Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ πεσόντων στο καθήκον                                                       Αστυνομικών
Το Ελληνικό Τμήμα/ΙΡΑ αποτίει φόρο τιμής στους Ήρωες της Ελληνικής Αστυνομίας και εκφράζουμε τον αμέριστο σεβασμό μας στη μνήμη των συναδέλφων που χάθηκαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους Ήρωες της Ελληνικής Αστυνομίας απέτισαν σήμερα, Α΄ Ψυχοσάββατο, σε όλη τη χώρα, αστυνομικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία. Στην Αθήνα, παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, του συνδικαλιστικού κινήματος, συγγενών και φίλων των Πεσόντων στο καθήκον συναδέλφων μας, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών και στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων Αστυνομικών, στο προαύλιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστάτησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός και ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Κιούλος.
Στην τελετή παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητής Ανασυγκρότησης κ. Νικόλαος Τόσκας, ο εκπρόσωπος του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητής Ανασυγκρότησης, Διευθυντής του Γραφείου του, κ. Χαράλαμπος Κουνέλης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννης Καπάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και Συντονιστής του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας κ. Γιώργος Μαλαγκωνιάρης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Επίτιμος Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Δήμος Γόγολος, ο πρώην βουλευτής και στέλεχος του ΚΚΕ κ. Σπύρος Χαλβατζής, ο βουλευτής Αττικής Κωνσταντίνος Κατσίκης ως εκπρόσωπος του Προέδρου του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Κων/νος Τσουβάλας, ο Υπαρχηγός του Σώματος Αντιστράτηγος κ. Ιωάννης Διαμαντόπουλος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας κ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος, άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, ο υποδιοικητής της Ε.Υ.Π. κ. Ιωάννης Λιούκας, πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Πρωτοβαθμίων Οργανώσεων και φορέων εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικών, καθώς και συγγενείς των αδικοχαμένων συναδέλφων μας. Το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Καραπατάκης με τον Αντιπρόεδρο κ. Βλάση Βαλατσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου