Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος επισκέφτηκε Καρλόβασι και Μαραθόκαμπο και πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη παρουσία του Αντιδημάρχου, δημοτικών συμβούλων αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Σάμου και του Δήμου Σάμου

«ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟ»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεών του, επισκέφτηκε την Τετάρτη 16 Μαρτίου το Καρλόβασι και τον Μαραθόκαμπο.
Στο Καρλόβασι, στο πρώην δημαρχιακό μέγαρο πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη παρουσία του Αντιδημάρχου, δημοτικών συμβούλων, του Προέδρου και των μελών του συμβουλίου της Δημοτικής κοινότητας Καρλοβάσου, αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Σάμου και του Δήμου Σάμου.  Επίσης, έγινε ενημέρωση για τα προωθούμενα έργα στο νέο ΕΣΠΑ και παράλληλα αποφασίστηκαν από κοινού, οι απαραίτητες δράσεις που θα αναληφθούν άμεσα, στο πλαίσιο της εργολαβίας συντήρησης οδικού δικτύου, που η ΠΕ Σάμου εκτελεί, καθώς επίσης και ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σε επόμενες ανάλογες δράσεις.
Στο Μαραθόκαμπο παρουσία του Αντιδημάρχου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας έγινε επίσκεψη στο αλιευτικό και το τουριστικό καταφύγιο του Όρμου και αποφασίστηκαν οι απαραίτητες εργασίες που θα γίνουν στο πλαίσιο   της συντήρησης του οδικού δικτύου. Η Π.Ε. Σάμου ανέλαβε να εκτελέσει εκτεταμένη ασφαλτόστρωση  του παραλιακού δρόμου του Κάμπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου