Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Τελετή παράδοσης παραλαβής στο στρατόπεδο «Αιμιλίου Πούλμαν» ο Υποστράτηγος κ Μασούρας Κωνσταντίνος παρέδωσε την διοίκηση της 79 ΑΔΤΕ στον νέο διοικητή ταξίαρχο κ. Δημοσθένη Βιτετζάκη.

Ο Υποστράτηγος κ. Μασούρας Κωνσταντίνος μετά από ακόμα ένα χρόνο στην Σάμο αυτή τη φορά ως διοικητής της 79 ΑΔΤΕ μετατίθεται και  αναλαμβάνει υποδιοικητής της ΑΣΔΕΝ.
Σήμερα το πρωί σε μια καθώς πρέπει τελετή παράδοσης παραλαβής όπως αρμόζει σε Στρατιωτικούς στο στρατόπεδο «Αιμιλίου Πούλμαν» ο Υποστράτηγος κ Μασούρας Κωνσταντίνος παρέδωσε την διοίκηση της 79 ΑΔΤΕ στον νέο διοικητή ταξίαρχο κ. Δημοσθένη Βιτετζάκη.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Κατρακάζος Νικόλαος, περιφερειακοί σύμβουλοι , δημοτικοί σύμβουλοι, διοικητές τμημάτων σωμάτων ασφαλείας, διοικητές μονάδων της 79 ΑΔΤΕ, συνταξιούχοι στρατιωτικοί, εκπρόσωποι συλλόγων και διάφοροι φορείς καθώς και πολίτες παρακολούθησαν την τελετή παράδοσης παραλαβής .
Στη συνέχεια μετέβησαν στην αίθουσα δεξιώσεων της  λέσχης αξιωματικών φρουράς Σάμου όπου έγιναν ομιλίες εκατέρωθεν και δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στον αποχωρούντα διοικητή της 79 ΑΔΤΕ Υποστράτηγο κ. Μασούρα Κωνσταντίνο.
Ο Υποστράτηγος κ.  Μασούρας Κωνσταντίνος ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία που είχε μαζί τους και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Κατρακάζο Νικόλαο τον οποίο ευχαρίστησε για όλα αυτά που πρόσφερε και προσφέρει στον τόπο του, την Σάμο και γενικά σε όλα τα νησιά του νομού.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Κατρακάζος Νικόλαος στην ομιλία του ευχαρίστησε τον πρώην διοικητή της 79 ΑΔΤΕ και νέο υποδιοικητή της ΑΣΔΕΝ  Υποστράτηγο κ. Μασούρα Κωνσταντίνο για την άριστη συνεργασία τους και ευχήθηκε τα καλύτερα στα νέα του καθήκοντα στην ΑΣΔΕΝ και ταυτόχρονα του παρέδωσε έναν πίνακα με θέμα από το Κοκκάρι της Σάμου για να στολίζει το γραφείο του και να του θυμίζει το πέρασμα του από την Σάμο.
Εμείς ευχόμαστε από καρδιάς στον πρώην διοικητή της 79 ΑΔΤΕ και νέο υποδιοικητή της ΑΣΔΕΝ Υποστράτηγο κ. Μασούρα ο θεός να τον έχει πάντα καλά , υγεία και χαρά στην οικογένεια του, να θυμάται πάντοτε την Σάμο και χαρά μας θα είναι να τον δούμε και αρχηγό!.
Στον νέο διοικητή της 79 ΑΔΤΕ ταξίαρχο κ. Δημοσθένη Βιτετζάκη ευχόμαστε δύναμη, υγεία και ότι καλύτερο για μια καλή διαμονή στο νησί της Σάμου συνοδευόμενη με μια άριστη διοίκηση.

Ρεπορτάζ :  Γιώργος Αβραμίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου