Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Μυτιληνιοί Σάμου: Μεγάλη προσέλευση στις εκλογές (εψήφισαν 136 μέλη) του Χορευτικού Συλλόγου Μυτιληνιών Σάμου. – Τα ονόματα των μελών που εξελέγησανΜεγάλη προσέλευση στις εκλογές (εψήφισαν 136 μέλη) του Χορευτικού Συλλόγου Μυτιληνιών Σάμου.
 Η αθρόα προσέλευση των μελών του Χορευτικού Συλλόγου Μυτιληνιών Σάμου, στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση, που διεξήχθη σε κλίμα ομοψυχίας, εμπιστοσύνης και ομόνοιας, ήταν το «επισφράγισμα» της αναγνώρισης των προσπαθειών και της προσφοράς όλων των προηγούμενων χρόνων, όπου ο Χορευτικός Σύλλογος Μυτιληνιών Σάμου κατάφερε να διευρύνει τις δραστηριότητές του και να καταξιωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς φορείς σε Σάμο, Ελλάδα και εξωτερικό.
Με την έναρξη της συνέλευσης έγινε η εκλογή του προεδρείου.
Αφού έγινε ο απολογισμός δράσης του απερχόμενου Δ.Σ. τα μέλη του Συλλόγου ενέκριναν ομόφωνα και τον οικονομικό απολογισμό.
Ακολούθησε συζήτηση και τα μέλη κατέθεσαν προτάσεις για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν το Σύλλογο και την περιοχή και προγραμματισμός ορισμένων ενεργειών που πρέπει να προβεί το νέο Δ.Σ. το προσεχές διάστημα.
Όλοι οι ομιλητές εξέφρασαν τη διάθεσή τους να είναι κοντά στο Σύλλογο και να προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις, για τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων του και την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων που αφορούν την προβολή του χωριού τους, την ανάπτυξη των Μυτιληνιών, και του Νομού Σάμου γενικότερα.
Μετά την εξάντληση των θεμάτων ακολούθησε, με απόλυτη τάξη, μυστική ψηφοφορία,  για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Στην συνέχεια έγινε  η διαλογή των ψηφοδελτίων και προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή.
Παλαιά και νεότερα μέλη του Συλλόγου αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα και συνέπεια να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο της κ. Σταματίας (Ματίνας) Κρητικού (προέδρου) και του Δ.Σ που επιτελείται τα τελευταία χρόνια, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη διάσταση στις δραστηριότητες του Χορευτικού Συλλόγου Μυτιληνιών Σάμου.
Εκλέγονται, κατά σειρά επιτυχίας, ως μέλη του νέου Δ.Σ. οι:
* Ρένα Χατζηκυριακού
* Σταματία (Ματίνα) Κρητικού
* Γεωργία Δαφνάκη
* Δημήτριος Βαλής
* Αλέξανδρος Γεωργιάδης
* Ελένη Ζάγκα
* Στέλιος Γλέζος

Τέλος αύριο το απόγευμα 19.00  Τρίτη 29-3-2016 θα συνεδρίαση το νέο συμβούλιο για την εκλογή προεδρείου. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου