Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Ο Καδής που δίκασε και φέτος όλους αυτούς που είχαν και έχουν σχέση με την εξουσία και είχαν πει ψέματα στους δημότες τους, η, δεν έκαναν έργα για τον τόπο τους, που θα έκαναν καλύτερη την καθημερινότητα τους....!

 

Ο Καδής στο Παν Βαθύ ήταν Υπέροχος !!! με τον κόσμο να ξεσπά σε γέλια και χειροκροτήματα ξεχνώντας για λίγο τα βάσανα που τους φόρτωσαν

Ο Καδής στο Παν Βαθύ ήταν Υπέροχος !!!
Ακόμα μια χρονιά ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ''Καπετάν Λαχανάς'' κ. Μανώλης Φραντζής υποδύθηκε τον Καδή που δίκασε και φέτος όλους αυτούς που είχαν και έχουν σχέση με την εξουσία και είχαν πει ψέματα στους δημότες τους, η, δεν έκαναν έργα για τον τόπο τους, που θα έκαναν καλύτερη την καθημερινότητα.... ! το γέλιο και ο μορφασμός στα πρόσωπα όλων! για αυτούς που αναφερόταν ο ΚΑΔΗΣ ήταν το καλύτερο ανέκδοτο για να ξεσπούν σε γέλια και να χειροκροτούν τον Καδή.
Όλο το σκηνικό ήταν υπέροχο! από όλους που συμμετείχαν με τα θεατρικά σκετσάκια! μέχρι τις ειδήσεις! και όλα όσα ανέφερε ο μόνιμος Καδής του Παν Βαθιού με τον κόσμο να ξεσπά σε γέλια και χειροκροτήματα ξεχνώντας για λίγο τα βάσανα που τους φόρτωσαν οι Κυβερνήσεις - Διοικήσεις όλων αυτών που κυβέρνησαν - κυβερνούν - διοικούν αυτόν τον τόπο και είναι παρών – απών. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου