Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Παρουσία πλήθους κόσμου και αρχών Πραγματοποιήθηκαν σήμερα ημέρα Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 και ώρα 11.30 π.μ. τα εγκαίνια της Μητροπολιτικής Βιβλιοθήκης της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου.


 ΕΓΚΑΙΝΙΑ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
 d
Παρουσία πλήθους κόσμου και αρχών Πραγματοποιήθηκαν σήμερα ημέρα Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 και ώρα 11.30 π.μ. τα εγκαίνια της Μητροπολιτικής Βιβλιοθήκης της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου, στο χώρο όπου στεγάζεται, στον πρώτο όροφο του κτηρίου του «Εκκλησιαστικού Βυζαντινού Μουσείου», πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Θεοδώρου.
Μετά την τέλεση του αγιασμού των εγκαινίων, από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. ΕΥΣΕΒΙΟ, μίλησε ο Καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και Διευθυντής του «Κέντρου Εκκλησιαστικών, Ιστορικών και Πολιτισμικών Μελετών» της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Εμμανουήλ Βαρβούνης, με θέμα: «Ιστορική πορεία και πολιτισμική αξία των εκκλησιαστικών βιβλιοθηκών της Σάμου».
Στη συνέχεια η εκδήλωση έκλεισε με σύντομη ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. ΕΥΣΕΒΙΟ και ακλούθησε  ενημέρωση-ξενάγηση στην αίθουσα της Μητροπολιτικής Βιβλιοθήκης και το Εκκλησιαστικό Βυζαντινό Μουσείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου