Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Καταθέσεις στεφάνων από μαθητές στην Σάμο για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Καταθέσεις στεφάνων από μαθητές στην Σάμο για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.


Με καταθέσεις στεφάνων στο μνημείο ηρώων επί της κεντρικής πλατείας, οι μαθητές σχολείων της Σάμου γιορτάζουν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, μια ημέρα πριν την αυριανή παρέλαση.
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ
Παρουσία αρχών έγινε η κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σάμου με επικεφαλής καθηγητές και δασκάλους.
Την 25η Μαρτίου τίμησαν σήμερα, παραμονή της εθνικής επετείου, οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σάμου.
Με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας, οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν σήμερα.
Έγιναν ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία και στις 11.30 το πρωί έγινε επιμνημόσυνη δέηση, στο χώρο του ηρώου της πόλης χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσεβίου.
Ακολούθησε παρουσία αρχών, κατάθεση στεφάνων από τους Σπουδαστές, Μαθητές, Λύκειο Ελληνίδων, Ειδικό Σχολείο και Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας με επικεφαλής καθηγητές και δασκάλους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου