Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληνιών! Η γραμματέας κ. κούλα Καραμηνά – Πόθου δήλωσε: Ευχαριστούμε από καρδιάς τις φίλες και τους φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληνιών που γέμισαν ασφυκτικά το χώρο και γλέντησαν μαζί μας μέχρι τα ξημερώματα!. 
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληνιών. 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και έδειξαν γι άλλη μια φορά την αγάπη τους και τη στήριξη στο σύλλογο.
Η γραμματέας κ. κούλα Καραμηνά – Πόθου δήλωσε: Ευχαριστούμε από καρδιάς τις φίλες και τους φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληνιών που γέμισαν ασφυκτικά το χώρο και γλέντησαν μαζί μας μέχρι τα ξημερώματα!.
Η προσέλευση του κόσμου, τόνισε, ήταν αναμφίβολα συγκινητική ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, ενώ τα θερμά λόγια όλων όσων παρευρέθησαν είναι η καλύτερη ανταμοιβή για το σήμερα και το πολυτιμότερο εφόδιο για το μέλλον.
Ο πρόεδρος κ. Πολυκράτης Κωνσταντινίδης ευχαρίστησε στον χαιρετισμό του, τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά την εκδήλωση, όλα τα μέλη του συλλόγου που συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιληνιών του Δήμου Σάμου κ. Γεώργιο Ελευθερόγλου για τη συνεχή συμπαράστασή του, τον πρόεδρο της ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Γεώργιο Αβραμίδη για την παρουσία και συνεχή δημοσιογραφική και όχι μόνο στήριξη, τους καταστηματάρχες και επαγγελματίες του Δήμου Σάμου που πρόσφεραν τα εκατόν οκτώ (108) δώρα της λαχειοφόρου αγοράς! και έκλεισε με την ευχή σε όλους! ό,τι καλύτερο και γρήγορα να ανταμώσουμε ξανά.
Χαμόγελα παντού από μικρούς και μεγάλους που χόρεψαν! Τραγούδησαν! έπαιξαν χαρτοπόλεμο! και γενικά όλοι μικροί και μεγάλοι πέρασαν όμορφα!.
Εντύπωση προκάλεσε και η αγάπη μεταξύ των νέων όταν παρουσιάστηκαν δυο τούρτες για τα γενέθλια του νεαρού 16 χρόνου Βαγγέλη όπου συγκινημένος έσβησε τα κεράκια ακούγοντας από την υπέροχη μουσική ορχήστρα το χρόνια πολλά Βαγγέλη.
Εκτός από τα εκατόν οκτώ (108) δώρα της λαχειοφόρου αγοράς! Υπήρχαν  και δυο κολοκύθες μεγάλες όπου πρόεδρος κ. Πολυκράτης Κωνσταντινίδης αφού τα μέτρησε στο ύψος και το πλάτος! τα ζύγισε και στην συνέχεια μετά από τον συνήθη πλειστηριασμό πουλήθηκαν για να γίνουν μπουρέκια και κολοκυθόπιτες!.

Η καλή κουζίνα της ταβέρνας ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στην Χώρα Σάμου, το καλό σέρβις, οι υπέροχοι μουσικοί Σταύρος ΒΟΥΡΟΥΔΗΣ ! Νίκος ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ! και το χαμόγελο των ανθρώπων της Διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληνιών έκαναν την βραδιά αξέχαστη!
Συγχαρητήρια σε όλους και όλες που δημιούργησαν αυτή την ωραία βραδιά Αποκριάτικης Διασκέδασης!
Καλή συνέχεια στο υπέροχο αυτό ταξίδι του Συλλόγου σας!.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου