Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

Πλήθος κόσμου και φίλων του Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ έδωσε το παρόν και ευχήθηκε στους πρωταγωνιστές μας υγεία, επιτυχίες και χαρές για τη νέα χρονιά.

Σε ζεστό οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην οικογενειακή ταβέρνα Συνάντηση ο αποκριάτικος χορός του Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ.
Πλήθος κόσμου και φίλων του Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ έδωσε το παρόν και ευχήθηκε στους πρωταγωνιστές μας υγεία, επιτυχίες και χαρές για τη νέα χρονιά.
Παρόντες στην εκδήλωση της ομάδας ήταν ο Αντιδήμαρχος Πυθαγορείου κ. Βαλκαμλής Βασίλειος, ο επιχειρηματίας κ. Τσακαλωφάς Ευάγγελος, η δικηγόρος κ. Υβόννη Φαλκόνα Καραγιάννη, ο προπονητής κ. Αρχοντούλης Ιωάννης, αθλητές και αθλήτριες, αρκετοί πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρώην πρόεδρος του Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ κ. Καρράς Ευάγγελος, ο πρώην (στις χρυσές εποχές του ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ) γενικός αρχηγός Ξενοδόχος κ. Αντώνης Πολυέζος, ο μέγας χορηγός επί σειρά ετών κ. Πάχος και βέβαια σύσσωμο στην πλειοψηφία του το νέο διοικητικό συμβούλιο που έχει βάλει σκοπό να τα αλλάξει όλα στην λειτουργία του Συλλόγου και να υπάρχει για όλους ένας ενιαίος και δυνατός στην κάρδια όλων Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ! όπως ξεκίνησε από τους ιδρυτές του συλλόγου και συνέχισε για πολλά χρόνια να είναι η αγάπη! η ψυχή και η συντροφιά! όπου με αυτή, όπως ακούστηκε πολλές φορές να λένε …μεγάλωσαν γενιές! και γενιές! στο Πυθαγόρειο και όχι μόνο.
Ο πρόεδρος του Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ κ. Κυριαζής Κωνσταντίνος, αφού ευχαρίστησε τους παρόντες, ευχήθηκε τα καλύτερα για τον ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ και έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια της βραδιάς που ομολογουμένως είχε πολλές εκπλήξεις!
Τυχεροί της βραδιάς αναδείχθηκαν όλοι όσοι πήραν από τους λαχνούς που κυκλοφόρησαν και κέρδισαν αντίστοιχα δώρα τα οποία δώρα ήταν από τους χορηγούς του Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ τους οποίους και ευχαρίστησε ο πρόεδρος και η διοίκηση κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
Το κέφι και ο χορός είχε ανάψει για τα καλά έως τις πρωινές ώρες κάτω από τους ήχους της υπέροχης ορχήστρας και το μπουζούκι του Νίκου Παπανικολάου, της τσαμπούνας από τον Ελευθέριο Μάρκου και του Λαούτο από τον Ανδρέα Κοκκώλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου