Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Μέχρι αργά τα ξημερώματα κράτησε το κέφι και ο χορός στην ετήσια εορταστική εκδήλωση - κοπή πίτας, που διοργάνωσε την τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 παραμονή τσικνοπέμπτης η τοπική διοίκηση ΙΡΑ Σάμου της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών στην κοσμική ταβέρνα «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» στην χώρα Σάμου.
Μέχρι αργά τα ξημερώματα κράτησε το κέφι και ο χορός στην ετήσια εορταστική εκδήλωση - κοπή πίτας, που διοργάνωσε την τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 παραμονή τσικνοπέμπτης η τοπική διοίκηση ΙΡΑ Σάμου της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών στην κοσμική ταβέρνα  «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» στην χώρα Σάμου.
Οι οικονομικές δυσκολίες που μαστίζουν όλους μας, δεν ενήργησαν αποτρεπτικά για την παρουσία πολλών μελών και φίλων μας στην εκδήλωση.
Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αιδεσιμότατος πατέρας Δημήτριος και ευχήθηκε για το 2016 Υγεία Αγάπη και Ευτυχία στην μεγάλη οικογένεια της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.
Την κοπή της Βασιλόπιτας έκαναν από κοινού ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου κ. Γεώργιος Αβραμίδης, ο Στρατηγός ε.α κ. Δημήτριος Μανωλιάδης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου φίλων Αστυνομίας κ. Κυριάκος Μουζάκης.
Ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Γεώργιος Αβραμίδης, στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύνολο των Αστυνομικών κατά την διάρκεια της υπηρεσίας και την μείωση που δέχτηκαν όλοι οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι από τις απαράδεκτες ενέργειες και αποφάσεις των τελευταίων κυβερνήσεων στην χώρα μας.
Ενώ καυτηρίασε ακόμα και ως έναν μεγάλο βαθμό την απουσία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας από το πλευρό των Αστυνομικών, σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, που οι ανάγκες είναι πιεστικές και μεγάλες.
Το μήνυμα - χαιρετισμό που απέστειλε η τοπική διοίκηση της ΙΡΑ Χανιών για καλή επιτυχία στην εκδήλωση ανέγνωσε η αντιπρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου κ. Ιωάννα Ζιώγου.
Το κέφι και ο χορός τόσο από τα μέλη όσο και από τους φίλους της ΙΡΑ Σάμου δεν άργησαν να πλαισιώσουν  το υπέροχο μουσικό σχήμα που ικανοποίησε όλους!!! αλλά ακόμα και τους πιο απαιτητικούς που ήθελαν να ακούσουν τις παραγγελίες τους! και άλλοι να πάρουν το μικρόφωνο για να τραγουδήσουν τα δικά τους “σουξέ” και να χειροκροτηθούν.  
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Στρατηγός ε.α κ. Δημήτριος Μανωλιάδης,  ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου κ. Θωμάς Τσιουρής, ο πρόεδρος των Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου κ. Γεώργιος Σακερλής, ο πρόεδρος του Συνδέσμου φίλων Αστυνομίας κ. Κυριάκος Μουζάκης, η Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Σάμου κ. Νίκη Βεργίνη, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβάσου κ. Ανδρέας Βούβουνας, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μυτιληνιών κ. Γεώργιος Ελευθερόγλου, ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, η ιατρός κ. Μίνα Αμυρσώνη, ο γεωπόνος με τα θερμοκήπια ορχιδέας  κ. Γιακουμής Αμυρσώνης και η νομική σύμβουλος Συλλόγων δικηγόρος κ. Υβόννη Φαλκόνα Καραγιάννη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Κοκκαρίου «Ο ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ» κ. Ευάγγελος Μπαξεβάνος συνοδευόμενος από την  ωραιότατη σύζυγο του κ. Άννα Γιάνναρου, ο επιχειρηματίας κ. Σαφής με την γλυκύτατη σύζυγο του κ. Δώρα, εκπρόσωποι του νεοσύστατου Συλλόγου Μικρασιατών Σάμου, του Συλλόγου ΣΠΑΘΑΡΑΙΩΝ, του Συλλόγου Ποντίων Σάμου “H παναγία Σουμελά”, του Συλλόγου Θρακομακεδόνων Σάμου “Η ΕΓΝΑΤΙΑ”,  καθώς και μέλη άλλων Σαμιακών Συλλόγων αλλά και πολλοί συμπατριώτες μας με τους φίλους τους.
Όλοι διασκέδασαν υπό τους ήχους του μπουζουκιού του σπεσιαλίστα του είδους Νίκο Παπανικολάου, του εκπληκτικού στα πλήκτρα του Αρμονίου Μανώλη Ετοίμου.
Τραγούδησαν: η εκπληκτική μεγάλη κυρία του Σαμιακού ποιοτικού τραγουδιού καλλίφωνη τραγουδίστρια  κ. Μαίρη Δεσύπρη και η ταλαντούχα φερέλπιδα τραγουδίστρια Αστυνομικός κ. Μαρία Διάκου!.
Ακόμα συμμετείχαν οι μουσικοί Λευτέρης Μάρκου με την Τσαμπούνα του, και ο Ανδρέας Κοκκώλης με το Λαούτο όπου έπαιξαν και τραγούδησαν Αποκριάτικα Σαμιώτικα τραγούδια.
Τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Φωτεινή Κυριαζή που κέρδισε το φλουρί.
Ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Γεώργιος Αβραμίδης, ευχαρίστησε θερμά τους μουσικούς, τις κυρίες που τραγούδησαν, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Το  samospress8.blogspot.gr  και το 2000 Γκολ στηνΣάμο  που ήταν παρών στην εκδήλωση σας παρουσιάζει ένα όμορφο φωτορεπορτάζ για να πάρετε μία γεύση από τη ζεστασιά και την ζωντάνια του ετήσιου χορού της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

----------------------------------------


 
Το μήνυμα- χαιρετισμό που απέστειλε η τοπική διοίκηση της ΙΡΑ Χανιών για καλή επιτυχία στην εκδήλωση ανέγνωσε η αντιπρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου κ. Ιωάννα Ζιώγου.
International Police
Association
Local Administration
Chania

ΔΙΕΘΝΗΣ   ΕΝΩΣΗ   ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ                               
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΧΑΝΙΩΝ
CHANIA REGION
ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
N.G.O
Πλατεία Ελευθερίας –όπισθεν  Περιφερειακής Ενότητας Χανίων
73100- Χανιά -Κρήτης
Τηλέφ. +30 28210 57023-             
             +306981420346
Fax.     +30 28210 57023
E-mail    i.p.a.chania@gmail.com
               jaap2010@hotmail.gr

                                                                                                    
                                                            Χανιά  29  Φεβρουαρίου 2016

                                                                 
ΘΕΜΑ:    “Μήνυμα -χαιρετισμός της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Χανίων ».

 ΠΡΟΣ:  Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. ΣΑΜΟΥ


Αξιότιμε  Πρόεδρε  της Τ.Δ. Σάμου και Αγαπητέ φίλε Γιώργο Αβραμίδη
Αγαπητοί μας φίλοι ,συνεργάτες και μέλη της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Σάμου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ι.Ρ.Α. Χανίων και ο υπογράφων πρόεδρος προσωπικά, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εκδήλωσή σας , εκφράζοντας τα ειλικρινή και εγκάρδια συγχαρητήριά μας για όλες τις υπέροχες κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις  σας, που σκοπό έχουν  την  προσφορά και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, πιστοί στην επιγραμματική φράση της ένωσής μας ‘Servo Per Amicekoπου σημαίνει «υπηρετώ δια της φιλίας.
                                                              
Οι ευχές μας και η εκτίμηση μας θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε σας ενέργεια προώθησης των κοινών μας στόχων.

                                            SERVO PER AMIKECO
                                           «Υπηρετώ δια της φιλίας»

                                     ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

  Ο  Πρόεδρος                                                                                   Η Γενική Γραμματέας
    Περράκης  Ιωάννης                                                                      Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη
   

                                                          

---------------------------------------------------
 


Ο πρόεδρος του Συνδέσμου φίλων Αστυνομίας κ. Κυριάκος Μουζάκης, απευθύνει χαιρετισμό  
Ο Στρατηγός ε.α κ. Δημήτριος Μανωλιάδης, απευθύνει χαιρετισμό Ο πρόεδρος των Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου κ. Γεώργιος Σακερλής απευθύνει χαιρετισμό  
 Η Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Σάμου κ. Νίκη Βεργίνη, απευθύνει χαιρετισμό  
 Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβάσου κ. Ανδρέας Βούβουνας, απευθύνει χαιρετισμό   
Ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, απευθύνει χαιρετισμό   


Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου κ. Θωμάς Τσιουρής, απευθύνει χαιρετισμό  
Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μυτιληνιών κ. Γεώργιος Ελευθερόγλου, απευθύνει χαιρετισμό   
Τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Φωτεινή Κυριαζή που κέρδισε το φλουρί. 

Και η τυχερή για ακόμα μια χρονιά κ. Άννα, που κέρδισε την ορχιδέα! τετραήμερο σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής ! τούρτα ! και ένα δακτυλίδι !.
Η Νίκη Βεργίνη, και ο πρόεδρος Γιώργος Αβραμίδης όταν η ώρα ήταν περασμένη ξεδίπλωσαν τις φωνητικές τους και καλλιτεχνικές τους πτυχές!.


Η ταλαντούχα τραγουδίστρια Αστυνομικός κ. Μαρία Διάκου!.Η εκπληκτική μεγάλη κυρία του Σαμιακού ποιοτικού τραγουδιού καλλίφωνη τραγουδίστρια  κ. Μαίρη Δεσύπρη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου