Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Σάμος: Έβαλε τα γυαλιά ο Χρήστος Βέττας στους επαγγελματίες και πτυχιούχους κάμεραμαν με το τρίποντο της χρονιάς από τον Μαθιό

Το τρίποντο της χρονιάς από τον Μαθιό

 https://youtu.be/H9F9jv4zDP8
Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στον Χρήστο Βέττα ερασιτέχνη λάτρη της κάμερας και του βιντεοσκοπείς!!! 
Έβαλε τα γυαλιά στους επαγγελματίες και πτυχιούχους κάμεραμαν.
Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στον ερασιτέχνη λάτρη της κάμερας και του βιντεοσκοπείς!!! Χρήστο Βέττα που βρίσκεται πάντοτε αφιλοκερδώς και δίχως να πληρώνεται από καμία ομάδα για να αποθανατίσει και να τα προβάλει στο διαδίκτυο τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών και να κάνει γνωστό σε όλους την προσπάθειά τους.
Όπως μάλιστα αυτή την φάση του νεαρού μπασκετμπολίστα Μαθιού από το Καρλόβασι της Σάμου που όλοι θαύμασαν βλέποντας στο διαδίκτυο την προσπάθεια της βολής και το απίστευτο τρίποντο καλάθι που επέτυχε από την μια (μπασκέτα) άκρη του γηπέδου στην απέναντι (μπασκέτα).
Ούτε ο καλύτερος επαγγελματίας κάμεραμαν! θα μπορούσε να συλλάβει με το φακό της κάμερας αυτό το απίθανο ‘’στον κόσμο’’ τρίποντο…! από τον αγώνα μπάσκετ Εφήβων ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ - ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ στην  Σάμο 5 Μαρτίου 2016.
Να δώσουμε την πληροφορία όπως μας την μετέφεραν, ότι ο μικρός μπασκετμπολίστας θα κλιθεί να βραβευτεί από την γιορτή των βραβείων του μπάσκετ στην Αθήνα καθώς και ο άνθρωπος που με την κάμερα έκανε γνωστό στο πανελλήνιο και σε όλο τον κόσμο το εντυπωσιακό τρίποντο καλάθι του Μαθιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου