Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Πυθαγόρειου κ. Μηλίγκος Δημήτριος δείχνει το δρόμο της ανθρωπιάς και κινητοποιεί δεκάδες συμπολίτες μας και δημοτικούς συμβούλους σε ένα οδοιπορικό αλληλεγγύης για τους άστεγους της πόλης μας.


Μια παρέα φίλων πήρε την πρωτοβουλία να μοιράσει είδη πρώτης ανάγκης στους άστεγους συμπολίτες μας και κατάφερε να κινητοποιήσει και άλλους συνδημότες μας σε ένα οδοιπορικό ανθρωπιάς στους δρόμους και τις τουαλέτες της πόλης Σάμου του Δήμου Σάμου. Πώς μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις τους ανθρώπους που θα ...κάνουν Πάσχα στο δρόμο και τις τουαλέτες. 


Πόσους ξέρετε που βγαίνουν στο κέντρο της Σάμου όχι μόνο βόλτα άλλα και για να προσφέρουν ό,τι μπορούν στους άστεγους συμπολίτες τους;
Ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Πυθαγόρειου κ. Μηλίγκος  Δημήτριος δείχνει το δρόμο της ανθρωπιάς και κινητοποιεί δεκάδες συμπολίτες μας και δημοτικούς συμβούλους σε ένα οδοιπορικό αλληλεγγύης για τους άστεγους της πόλης μας.
Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί όπως  μας δήλωσε όταν προσπαθήσαμε να τον συναντήσουμε ότι κάτω από το παράθυρο του Δημάρχου στο Δημοτικό Μέγαρο όπου βρίσκεται το γραφείο του Δημάρχου  κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου, εκεί  λίγα μέτρα από το γραφείο του, όπου βρίσκονται οι δημόσιες δημοτικές τουαλέτες να έχουν μετατραπεί  σε τραπεζαρία και κρεβατοκάμαρα για τους άστεγους της πόλης μας.
Αμέσως ενημέρωσε δημοτικούς συμβούλους του δημάρχου Μιχάλη Αγγελόπουλου ώστε να τον βρουν και να τον ενημερώσουν για  να μεριμνήσουν έτσι ώστε να μεταφερθούν οι άστεγοι σε ένα ζεστό και ασφαλές χώρο  που θα υποδείξουν οι υπηρεσίες του δήμου και ταυτόχρονα να μεριμνήσουν και για το φαγητό τους.
Το θέμα όπως μας δήλωσε ο κ. Μηλίγκος  Δημήτριος είναι αρκετά σοβαρό λέγοντας πως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν λίγους μήνες θρηνήσαμε έναν άστεγο συμπολίτη μας και δεν πρέπει να συμβαίνουν όλα αυτά τις μέρες μας στο νησί μας και γενικότερα στην πατρίδα μας.
Ενημέρωσε επίσης για το θέμα των αστέγων που κοιμούνται στις Δημοτικές Τουαλέτες! και άλλους δημοτικούς συμβούλους από την πλευρά της αντιπολίτευσης που βρίσκονται σε άλλους δημοτικούς συνδυασμούς και μας ανέφερε ότι θα φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου