Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Εκτάκτως με το επιτελείο του στη Σάμο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να δουν από κοντά την κατάσταση στην περιοχή.
Εκτάκτως αναχωρεί με το επιτελείο του για Σάμο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να δουν από κοντά την κατάσταση στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα αφιχθεί τις επόμενες ημέρες την Σάμο, όπου θα επισκεφτεί τους καταυλισμούς των προσφύγων, το κέντρο υποδοχής, κράτησης και το Hot Spots.
Ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Κατρακάζο, με φορείς και εθελοντικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στους καταυλισμούς. 
Την ίδια ώρα πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα αναφέρουν πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μεταβεί το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στο Λιμάνι Καρλοβάσου, συνοδευόμενος από στελέχη, πρώην Υπουργούς και γραμματείς του υπουργείου Ναυτιλίας και θα έχει συνάντηση με τον πρώην Δήμαρχο Καρλοβασίου κ. Παναγιώτη Λυμπέρη, ο οποίος στη συνέχεια θα παραθέσει γεύμα στον πρόεδρο. Ας αναμένομαι λοιπόν και καλώς να μας έρθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου