Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ I.P.A. Θεσσαλονίκης: Προσκαλώ, στην μοναδική αυτή εκδήλωση κάθε φίλο και συνάδελφο που μπορεί να είναι εκεί. Καλή Αντάμωση στις 1 Μαρτίου 2016 στα Τρίκαλα.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  πηγή:  http://www.ipathessaloniki.gr/

vasilakis hΑγαπητοί φίλοι.
Την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016, θα έχω την χαρά να συνοδεύσω την ομάδα μπάσκετ της I.P.A. Θεσσαλονίκης, στο φιλανθρωπικού χαρακτήρα τουρνουά μπάσκετ στα Τρίκαλα.
Το τουρνουά διοργανώνεται από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τρικάλων.
Η εκδήλωση αυτή, αποτελεί ένα σπουδαίο γεγονός όχι μόνο για την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, αλλά γενικότερα για την μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι εκλεκτοί συνάδελφοι της I.P.A. Τρικάλων, τόλμησαν ένα μεγάλο εγχείρημα και αξίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό όλων μας.
Προσκαλώ, στην μοναδική αυτή εκδήλωση κάθε φίλο και συνάδελφο που μπορεί να είναι εκεί. Καλή Αντάμωση στις 1 Μαρτίου 2016 στα Τρίκαλα.
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
  ---------------------------------------------------------------------
 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
sn1Αρ. Πρωτ. : 05 / 2016     Καλαμπάκα 5 Φεβρουαρίου 2016
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η ΣΗ
1.- Σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αντιλαμβανόμενο την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμη και τα «προς το ζην», αλλά και αναγνωρίζοντας παράλληλα το έργο και τη στήριξη που παρέχει σε αυτούς το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Τρικκαίων, αποφάσισε ομόφωνα την διοργάνωση, την 1η Μαρτίου 2016, ημέρα Τρίτη, φιλικό τουρνουά αγώνων καλαθοσφαίρισης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με απώτερο σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων-ειδών καθαριότητας-ειδών υγείας & υγιεινής, από όσους επιθυμούν, προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων, εν όψει των εορτών της Αποκριάς, στο οποίο τουρνουά θα συμμετέχουν έξι (6) ομάδες, από τις Τοπικές Διοικήσεις Ι.Ρ.Α.: Τρικάλων- Καρδίτσας- Λάρισας- Μαγνησίας- Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Εξωτ. Φρούρ. Κατ/τος Κράτησης Τρικάλων.
2.- Η ανωτέρω εκδήλωσή μας τελεί, υπό την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και του ΡΑΔΙΟ «ΖΥΓΟΣ».
3.- Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους, συναδέλφους- φίλους- κοινωνικούς φορείς- επιχειρηματίες και απλούς πολίτες, τόσο της Πόλης μας όσο και Πανελληνίως, να συμβάλλουν ο καθένας, στο μέτρο του δυνατού, σε αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, ώστε συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα είδη, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων.
4.- Για το πρόγραμμα αγώνων και λοιπές λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις μας.
5.- Παρακαλούμε όπως, τόσο το Εθνικό μας Τμήμα, όσο και οι Τοπικές Διοικήσεις σας, που απευθύνεται η παρούσα πρόσκληση, συνδράμετε την προσπάθειά μας αυτή, με τρόφιμα-είδη καθαριότητας-είδη υγείας & υγιεινής ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
6.- Σχετικές πληροφορίες της εκδήλωσης- υποστηρικτές, θα αναρτώνται στην σελίδα μας στο facebook (IpaTrikala), όπου έχει δημιουργηθεί εκδήλωση για τον ανωτέρω φιλανθρωπικό σκοπό.
7.- Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων!!!    ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
« ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗΣ- ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ »
SERVO   PER   AMIKECO   ( Υπηρετώ δια της φιλίας )
Ο Πρόεδρος                                       O Γενικός   Γραμματέας
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος                            ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας
Τηλ : 6978096333                              Τηλ : 6974455421

 -----------------------------------------------------------------------
 1 Μαρτίου 2016 γεμίζουμε τα καλάθια αγάπης στα Τρίκαλα
 -----------------------------------------------------
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, συμμετέχει στο τουρνουά μπάσκετ της I.P.A. Τρικάλων
 
Μία από τις σπουδαιότερες εκδηλώσεις όχι μόνο στην I.P.A. αλλά και στην Ελληνική Αστυνομία γενικότερα, πρόκειται να διεξαχθεί στις 1 Μαρτίου 2016 στα Τρίκαλα.
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Τρικάλων, διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ, με φιλανθρωπικό σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων.
Στις 8 Απριλίου 2015, η Τοπική μας Διοίκηση διοργάνωσε αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας της Εθνικής Ελλάδος των Βετεράνων με σκοπό την συλλογή τροφίμων για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, όπου υπήρχε η απίστευτη παρουσία τουλάχιστον 4.000 θεατών !!! Τότε η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τρικάλων συμμετείχε στην εκδήλωσή μας, με ένα λεωφορείο το οποίο μετέφερε δεκάδες συναδέλφους και πολλά τρόφιμα στην εκδήλωσή μας.
Έτσι, τώρα η Τοπική μας, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την σπουδαία εκδήλωση των Τρικάλων και με ναυλομένο λεωφορείο η ομάδα μας, μεταφέροντας και ικανό αριθμό τροφίμων, θα συμμετέχει στην εκδήλωση της φίλης Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Τρικάλων.
Στο Τουρνουά συμμετέχουν οι ομάδες μπάσκετ των Τοπικών Διοικήσεων I.P.A. Τρικάλων-Θεσσαλονίκης-Καρδίτσας-Λάρισας-Μαγνησίας και το Τμήμα Εξωτ. Φρούρ. Κατ/τος Κράτησης Τρικάλων.
Η Τοπική Διοίκηση I.P.A. Θεσσαλονίκης συγχαίρει θερμά τον Πρόεδρο της I.P.A. Τρικάλων κ. ΘΕΟΧΑΡΗ Κων/νο, αλλά και όλα τα Μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής τους Διοίκησης,  για την σπουδαία πρωτοβουλία τους και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εκδήλωση την οποία επιτυχία θεωρούμε βέβαιη.  SERVO PER AMIKECO  (Υπηρετώ δια της φιλίας)
Ο Πρόεδρος - ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος             Ο Γ. Γραμματέας - ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης

πηγή:  http://www.ipathessaloniki.gr/

------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου