Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Με 122 συμμετοχές από 21 σωματεία διοργανώθηκε ο αγώνας του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Καρδίτσας «ΑΡΤΕΜΙΣ» 

ipakarditsa@gmail.com
INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Καρδίτσα, 16 Φεβρουαρίου 2016

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
ΘΕΜΑ:  «Η IPA Καρδίτσας στο Level I του ΑΣΟΚ-ΑΡΤΕΜΙΣ»
              Με 122 συμμετοχές από 21 σωματεία διοργανώθηκε ο αγώνας του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Καρδίτσας «ΑΡΤΕΜΙΣ» την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, με τη Β’ Ζώνη και την περιοχή της Θεσσαλίας να αποδεικνύει ότι είναι έτοιμη να διοργανώσει ακόμη μεγαλύτερους αγώνες με ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία! Τα 6 στάδια του αγώνα σχεδιασμένα από τον Χρήστο Βυθόπουλο, προσέφεραν ευχάριστες στιγμές στους παρευρισκόμενους σκοπευτές. Σύσσωμη η διοίκηση πεδίου με επικεφαλής την Αγωνάρχη, Jelena Savkovic, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για έναν αγώνα που έμεινε αξέχαστος στους σκοπευτές. Στα αποτελέσματα οι Αλέξανδρος Φωτόπουλος και Ευαγγελία Σούκου αποτέλεσαν την εγγύηση του αγώνα, μέσα στο κτήριο της γραμματείας που με πρωτεργάτη τον Λάμπρο Αθανασόπουλο στολίζει πλέον το σκοπευτήριο του Καλλίθηρου. 
               Στον αγώνα παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από σχεδόν όλα τα σωματεία της Θεσσαλίας (και όχι μόνο) με τον Πρόεδρο της ΕΤΕΠΣ Γιάννη Αναστασίου και τα μέλη Κων/νο Σουμαλεύρη και Δημήτριο Γραβάνη να τιμούν με τη συμμετοχή τους τον αγώνα. Επίσης στους επίσημους παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της τοπικής μας διοίκησης, Γιώργος Ζαρχανής και έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των σκοπευτών αλλά και των αστυνομικών που συμμετείχαν στον αγώνα, ενώ κλήθηκε και έκανε τις απονομές των βραβείων. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο μέλος της τοπικής μας Μιχάλη Παπαδάκη, ο οποίος πρόσθεσε ακόμη ένα κύπελλο στην πλούσια συλλογή του, αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία Classic.
               Στο περιθώριο του αγώνα έγιναν και οι τελικές ζυμώσεις και σύντομα θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις που θα αφορούν το «γάμο» πρακτικής σκοποβολής και ΙΡΑ Καρδίτσας!
 Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Για το Δ.Σ.
                             Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Ζαρχανής                                                          Νικόλαος Γούσιας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου