Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΜΟΥ : έχει ξεκινήσει και υλοποιείται πρόγραμμα ενημέρωσης – εκπαίδευσης στα Γυμνάσια και Λύκεια του νησιού.


ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΜΟΥ
Σάμος 17 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημερώνεται από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου ότι στα πλαίσια πρωτοκόλλου συνεργασίας της Υπηρεσίας μας με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου (Διευθυντή κ. Ταμπυχανιώτη και υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Λασκαρίδου), έχει ξεκινήσει και υλοποιείται πρόγραμμα ενημέρωσης – εκπαίδευσης στα Γυμνάσια και Λύκεια του νησιού.
Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση – εκπαίδευση στο Ειδικό Σχολείο στη θέση Αγ. Ειρήνη Σάμου.
Με μεγάλη χαρά συναντήσαμε μια εξαιρετική δομή και λειτουργία του Σχολείου από την επικεφαλή κ. Σταυρούλα Τσιαμήτρου καθώς και όλο το προσωπικό (κυρίως αναπληρωτές) που εργάζεται εκεί.
Σκοπός του δελτίου τύπου αυτού δεν είναι η προβολή μιας ακόμα δραστηριότητας, αλλά η προβολή της εξαιρετικής δομής και λειτουργίας, καθώς και η προσπάθεια του προσωπικού της (η οποία δυστυχώς δεν προβάλλεται όσο αυτή θα έπρεπε), ώστε να δώσει το ερέθισμα να αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία και να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης (ηθικά και υλικά), σε μία Δράση που προάγει τον πολιτισμό στο νησί μας.

Γραφείο Τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου