Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου! Ανακοίνωση Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου

                            ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 

          από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου

 Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου εθελοντική αιμοδοσία από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου αναδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού και ιδρύοντας ταυτόχρονα το δικό της ταμείο αιμοδοσίας όπου μπορούν ταυτόχρονα όλοι οι Αστυνομικοί και τα Συγγενικά τους πρόσωπα να εξυπηρετούνται. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για ακόμα μια φορά στον πρόεδρο κ. Τσιουρή Θωμά και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου για την οργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας και όλους όσους συμμετείχαν για την πραγματοποίηση αυτής.
Ανακοίνωση Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου

Ευχαριστούμε όλους, αστυνομικούς και συμπολίτες μας, οι οποίοι προσήλθαν την 30/01/2016 και ώρες 10:00-14:00 στο Σταθμό Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Σάμου όπως επίσης το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας για την αμέριστη βοήθειά τους. 

Σκοπός της εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώσαμε ήταν να αναδείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού, δημιουργώντας παράλληλα και το δικό μας ταμείο αιμοδοσίας, που από σήμερα όλοι οι Αστυνομικοί και τα συγγενικά τους πρόσωπα θα μπορούν να εξυπηρετούνται από αυτό και ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό!

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου