Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Ένα παλάτι στο Καρλόβασι: το ΚΑΠΗ Καρλοβάσου Εγκαινιάστηκε 18 Φεβρουάριου 2016 από τον δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ Ευσέβιο, με την πολυπληθή παρουσία συνδημοτών μας.


Ένα παλάτι στο Καρλόβασι
Ένα κόσμημα για τον τόπο μας , μια πρότυπη εστία φιλοξενίας και ειλικρινούς φροντίδας για την Τρίτη ηλικία, το ΚΑΠΗ Καρλοβάσου Εγκαινιάστηκε 18 Φεβρουάριου 2016 από τον δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ Ευσέβιο, με την πολυπληθή παρουσία συνδημοτών μας.
Η πραγματική αισθητική του κτηρίου, ο εξοπλισμός και οι ανέσεις που προσφέρει εντυπωσίασαν τους πάντες δημιουργώντας να ευχάριστο κλήμα και θετικά σχόλια καθ όλη τη διάρκεια της ειδικής τελετής.
Αφού έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων ο δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ Ευσέβιος, τους υποδέχτηκε στην είσοδο του ΚΑΠΗ ο πρόεδρος της Σαμιακής Αρωγής κ. Κυριάκος Πατσίδης όπου ως γνήσιος οικοδεσπότης τους επιφύλασσε μια ωραία έκπληξη μαζί με την χορωδία του ΚΑΠΗ τραγουδώντας στην αίθουσα όπου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα.
Κατά την κοπή της βασιλόπιτας ο πρόεδρος της Σαμιακής Αρωγής κ. Κυριάκος Πατσίδης, τίμησε παραδίδοντας μια εικόνα της Παναγίας στην κ. Δήμητρα Κατσικάκη για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά της στο ΚΑΠΗ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ.
 ( περισσότερο ρεπορτάζ - παραλειπόμενα και φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του Σ/Κ. ).
 -----------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου