Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΛΑΙΛΑΠΑΣ Χώρας πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου ΣάμουΟ ΛΑΙΛΑΠΑΣ Χώρας πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου Σάμου περιμένοντας το ποια ομάδα ανάμεσα σε ΙΚΑΡΟ και ΠΥΘΑΓΟΡΑ θα κερδίσει το δεύτερο εισιτήριο που θα την φέρει αντίπαλο στον τελικό.

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες ο ΛΑΙΛΑΠΑΣ Χώρας από την ομάδα της  ΕΝΩΣΗΣ ΒΑΘΥΛΛΟΥ-ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ επικρατώντας στα πέναλτι με 8-7 και η ομάδα του Μανώλη Τζερέτα επιστρέφει σε τελικό κυπέλλου για 2η φορά στην ιστορία της (2005 και 2016) μετά από ένδεκα) (11) χρόνια και είναι η πρώτη φορά που ομάδα της Β΄ κατηγορίας Σάμου είναι στο τελικό.
Η πορεία  του ΛΑΙΛΑΠΑ Χώρας προς τον Τελικό ήταν: Αναγέννηση - Λαίλαπας 1-3, Πολυκράτης - Λαίλαπας 1-2 και Λαίλαπας - Ένωση με 8-7.
O ΛΑΙΛΑΠΑΣ Χώρας αγωνίστηκε έξυπνα με όλους τους παίκτες να είναι διακριθέντες έχοντας για καλύτερο ΄΄ παίκτη ΄΄ τον προπονητή Μανώλη Τζερέτα ο οποίος φάνηκε διαβασμένος για το παιχνίδι και οι εντολές που έδωσε στους παίκτες του τον δικαίωσαν!
Όλοι μια ομάδα στον ΛΑΙΛΑΠΑ Χώρας και έχοντας αγάπη και σεβασμό στον μεγάλο αναμορφωτή της ομάδας Μανώλη Τζερέτα ακολουθώντας τις οδηγίες του, έρχονται τα θετικά αποτελέσματα!.
Στη διαδικασία των πέναλτι ευστόχησαν οι: Μάρκου, Σταύρου, Μονάντερος, Αναστασίου, Λούτσος, Λιόγκας, Καρνάς, και το νικητήριο ο 18χρόνος  Σαρρηγεωργίου.
Η έντεκα του ΛΑΙΛΑΠΑ Χώρας που ξεκίνησαν τον αγώνα και οι αλλαγές που αγωνίστηκαν και έδωσαν την μεγάλη νίκη πρόκριση ήταν οι: Κόττορας, Σπάγος (87 Σαρρηγεωργίου),  Ελευθερόγλου, Μονάντερος, Βαρελάς, Καρνάς, Λιόγκας, Μάρκου, Σταύρου, Λούτσος (108 Αναστασίου), Gianko (118Λούτσος).Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου