Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ: Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ξάνθης διοργανώνει εκδρομή στην Μόσχα από 01-06/06/2016 όπου θα πραγματοποιηθεί η 2η παγκόσμια συνάντηση γυναικών αστυνομικών .

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΞΑΝΘΗΣ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ξάνθης διοργανώνει εκδρομή στην Μόσχα από 01-06/06/2016 όπου θα πραγματοποιηθεί η 2η παγκόσμια συνάντηση γυναικών αστυνομικών .
Ειδικό αναλυτικό πρόγραμμα 6 ημέρες
1η ΗΜΕΡΑ 01/06. Μόσχα. Πρώτη γνωριμία (περίπου 50 χλμ ημερησίως ανάλογα την τελική επιλογή του ξενοδοχείου).
Συνάντηση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και αναχώρηση για τη Μόσχα με απευθείας πτήση. Στη διάρκεια της μεταφοράς προς το ξενοδοχείο θα κάνουμε την πρώτη γνωριμία μας με την πανέμορφη και πιο ιστορική Πρωτεύουσα του Ρωσικού Κράτους και θα πάρουμε τις
πρώτες μας πληροφορίες για την ιστορία της. Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθεροι έως το δείπνο.
2η ΗΜΕΡΑ 02/06. Μόσχα.
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ελεύθερη ημέρα στη Μόσχα. Πούλμαν (ή mini bus για γκρουπ κάτω των 15 ατόμων) στη διάθεση του γκρουπ για μετακινήσεις εντός Μόσχας από τις 10:00 έως τις 15:00.
3η ΗΜΕΡΑ 03/06. Μόσχα. Ξενάγηση της πόλης, Ναός του Σωτήρος Χριστού, Γέφυρα του Πατριάρχη, Κόκκινη Πλατεία, πεζόδρομος Στάρι Αρμπάτ (περίπου 40 χλμ ημερησίως ανάλογα την τελική επιλογή του ξενοδοχείου).
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη διάρκεια της αρχής τις ξενάγησης μεταξύ άλλων θα δούμε τις κεντρικές λεωφόρους με τα ιστορικά κτίρια διαφόρων εποχών, τους επιβλητικούς πύργους της εποχής του Στάλιν (λεγόμενες Επτά Αδερφές), τα κτήρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης και του Ιστορικού Μουσείου, το Μανέζ και την Δούμα, το δημαρχείο της Μόσχας και το άγαλμα του πρίγκιπα Γιούρι Ντολγκορούκι - ιδρυτή της πόλης, τις κεντρικές πλατείες όπως την Πούσκινσκαγια με το άγαλμα του Πούσκιν, των θεάτρων με τα θέατρα Μπολσόι και Μάλι, την Λουμπγιάνσκαγια με το κτήριο της κρατικής ασφάλειας (πρώην KGB) και την Σλαβιάνσκαγια με το άγαλμα των Κυρίλλου και Μεθοδίου. Θα δούμε επίσης την οδό Βαρβάρκα με τις γραφικές εκκλησίες (από τις αρχαιότερες της Μόσχας), τους «Λόφους των Σπουργιτιών» με το πανεπιστήμιο Λομονόσοβ και την πανοραμική θέα της Μόσχας, το Ολυμπιακό στάδιο Λουζνική, το μοναστήρι Νοβοντέβιτσι και πάρα πολλά άλλα. Θα επισκεφτούμε τον Καθεδρικό Ναό ολόκληρης της Ρωσίας - τον Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού (εδώ μπορούμε να περπατήσουμε την «Γέφυρα του Πατριάρχη», από την οποία θα απολαύσουμε την φανταστική θέα του Κρεμλίνου, που είναι μια από τις ομορφότερες της Μόσχας. στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Κόκκινη Πλατεία (εδώ βρίσκονται ο παραμυθένιος ναός της Αγίας Σκέπης της Παναγίας, γνωστός σαν ναός του Αγίου Βασιλείου, η εκκλησία της Παναγίας Καζάνσκαγια, το πασίγνωστο πολυκατάστημα ΓΚΟΥΜ, το Μαυσωλείο του Λένιν και το κεντρικό κτήριο του Ιστορικού Μουσείο. Ακολουθεί η επίσκεψη στον πεζόδρομο Στάρι Αρμπάτ - έναν από τους παλιότερους δρόμους της Μόσχας, ο οποίος εμφανίστηκε στον χάρτη της πόλης τον 15ο αιώνα, όπου θα έχουμε και λίγο ελεύθερο χρόνο (περίπου 30 λεπτά) για να τον διαθέσουμε σύμφωνα με τις επιθυμίες μας… Κατά καιρούς στην Αρμπάτ έχουν ζήσει ή την έχουν επισκεφτεί γνωστά ονόματα όπως: Πούσκιν, Ραχμάνινοβ, Σκριάμπιν, Γκόγκολ, Τολστόι, Σαλτικόβ-Σεντρίν, Τσέχοβ, Μπλοκ. Εδώ βρίσκονται το άγαλμα του Μπουλάτ Οκουντζάβα - γνωστού ποιητή και συνθέτη της Σοβιετικής εποχής και το ρομαντικό άγαλμα του Αλέξανδρου Πούσκιν με την αγαπημένη του - την πανέμορφη Νατάλια Γκοντσαρόβα. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθεροι έως το δείπνο.
4η ΗΜΕΡΑ 04/06. Μόσχα. Μοσχοβίτικο Μετρό, Κρεμλίνο, Πλατεία των Ναών του Κρεμλίνου, «Παλάτι του Πατριάρχη»* του Κρεμλίνου, ξενάγηση στο μουσείο «Παλάτι Πανοπλιών» - τμήμα θησαυροφυλακίου (περίπου 30 χλμ ημερησίως ανάλογα την τελική επιλογή του ξενοδοχείου).
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αφήνοντας τις υπέργειες ομορφιές της πόλης, θα χρησιμοποιήσουμε το περίφημο και ίσως το ομορφότερο μετρό στον κόσμο για να φτάσουμε κοντά στην πλατεία Μανέζναγια (εδώ βρίσκεται το άγαλμα του Στρατηγού Ζούκοβ), θα περάσουμε από τον Κήπο του Αλέξανδρου (εδώ βρίσκεται το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με την «Αιώνια Φλόγα») για να εισέλθουμε στο χώρο του Κρεμλίνου. Εδώ στη διάρκεια της ξενάγησης θα δούμε το «Τσάρο-Κανόνι», την «Τσαρίνα-Καμπάνα», το πρώην Μέγαρο Συνεδριάσεων του Κ.Κ.Σ.Ε., τα κτήρια των υπηρεσιών του Προέδρου της Ρωσίας, το Προεδρικό μέγαρο, το Κωδωνοστάσιο του Ιβάν, την Πλατεία των Ναών του Κρεμλίνου με τις γραφικές εκκλησίες και τους ναούς-μουσεία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, του Ευαγγελισμού (με επίσκεψη σε κάποιον από αυτούς), θα επισκεφτούμε το «Παλάτι Του Πατριάρχη»* που υπήρξε χώρος κατοικίας των πρώτων Πατριαρχών της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ακολουθεί η ξενάγηση σε ένα από τα καλύτερα και πλουσιότερα μουσεία της χώρας, το μουσείο «Παλάτι Πανοπλιών» του Κρεμλίνου - τμήμα θησαυροφυλακίου, στο οποίο μεταξύ άλλων πολύτιμων εκθεμάτων μπορεί να δει κανείς από γνήσια «Αυγά Φαμπερζέ» μέχρι και αυτοκρατορικές άμαξες. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες ιστορικούς σταθμούς – αληθινά έργα τέχνης του διάσημου Μοσχοβίτικου μετρό. Κάποιοι σταθμοί με τις τοιχογραφίες, τα αγάλματα, τα βιτρό, τα μωσαϊκά και τα ψηφιδωτά τους μοιάζουν με υπόγεια μουσεία και εντυπωσιάζουν όλους τους επισκέπτες. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας με το μετρό, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο και ελεύθεροι έως το δείπνο.
5η ΗΜΕΡΑ 05/06. Μόσχα. Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ελεύθερη ημέρα στη Μόσχα. Πούλμαν (ή mini bus για γκρουπ κάτω των 15 ατόμων) στη διάθεση του γκρουπ για μετακινήσεις εντός Μόσχας από τις 10:00 έως τις 15:00.
6η ΗΜΕΡΑ 06/06. Μόσχα (περίπου 50 χλμ ημερησίως ανάλογα την τελική επιλογή του ξενοδοχείου). Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μετά το check out αποχαιρετούμε την πανέμορφη Μόσχα και κατευθυνόμαστε προς το αεροδρόμιο, όπου θα πάρουμε την απευθείας πτήση της επιστροφής προς τη Θεσσαλονίκη.
* Αγαπητοί ταξιδιώτες, σας ενημερώνουμε ότι το «Παλάτι του Πατριάρχη» του Κρεμλίνου ενδέχεται να παραμείνει κλειστό για το κοινό, λόγω διεξαγωγής προσωρινών εκθέσεων στους χώρους του.
Στις τελικές τιμές περιλαμβάνονται:
* Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με ημιδιατροφή (πρωινά & δείπνα βάση προγράμματος). Τα ξενοδοχεία δεν διαθέτουν τρίκλινα δωμάτια, είναι δίκλινα δωμάτια με προσθήκη πτυσσόμενης κλίνης (ράντσο).
* Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης για απευθείας πτήσεις βάση προγράμματος Θεσσαλονίκη-Μόσχα- Θεσσαλονίκη.
* Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι, φόροι τοπικοί.
* Για κατόχους ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ: Βίζα Ρωσίας & ασφάλεια του προξενείου (ιατροφαρμακευτική κάλυψη για άτομα έως 75 ετών).
* Για κατόχους ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ: Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης, Ταξιδιωτική Ασφάλεια (καλύπτει άτομα έως 75 ετών).
* Μεταφορές στη Μόσχα βάση προγράμματος.
* Ελληνόφωνες ξεναγήσεις από τοπικούς επαγγελματίες ξεναγούς, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
* Τέλη εισόδων σε μουσεία & χώρους επισκέψεων και ξεναγήσεων βάση προγράμματος.
* Ελληνόφωνος συνοδός για τις μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια στον προορισμό.
* Ελληνόφωνος συνοδός στη διάρκεια όλου του προγράμματος για γκρουπ από 20 άτομα και πάνω.
* Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
* Ό, τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό.
Σημειώσεις:
* Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με διαφορετική σειρά ή μερική αλλαγή, αν αυτό κριθεί αναγκαίο για την καλύτερη έκβασή του. Η χρονική διάρκεια των ξεναγήσεων-περιηγήσεων εξαρτάται άμεσα από την κίνηση στους δρόμους, την περίοδο πραγματοποίησης του ταξιδιού και τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε γκρουπ (π.χ. αριθμός ατόμων, ηλικίες).
* Οι τιμές ενδέχεται να αναπροσαρμοστούν βάση ισοτιμιών του Ρουβλίου/Ευρώ.
* Οι ασφάλειες δεν καλύπτουν περιπτώσεις επιδείνωσης χρόνιων ασθενειών.
* Για τους ανήλικους ταξιδιώτες πρέπει υπάρξει επικυρωμένη εξουσιοδότηση από τους γονέων τους προς ενήλικα, ο οποίος θα τους συνοδέψει.
* Το τελικό πρόγραμμα ξεναγήσεων βγαίνει 7 ημέρες πριν από την αναχώρηση.
ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΤΟ 30% ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΩΣ 10/03/2016.
ΜΕΧΡΙ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ έως 14 ημέρες πριν από την ημερομηνία της αναχώρησης
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΒΑΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ.
* ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ 30% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ.
* ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ 100% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΚΥΡΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
Ενημέρωση για την έκδοση βίζας Ρωσίας ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για κατόχους ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ διαβατηρίων (για διαβατήρια άλλων χωρών μπορείτε να πληροφορηθείτε από τα γραφεία μας):
Για την έκδοση (απλής) βίζας απαιτούνται 6 εργάσιμες ημέρες παραμονής του διαβατηρίου στο προξενείο (για έκδοση στη Θεσσαλονίκη) και χρειάζονται: το διαβατήριο (πρέπει να είναι σε ισχύ για 6 μήνες ακόμη μετά από την ημερομηνία εξόδου του ταξιδιώτη από τη Ρωσία και υπογεγραμμένο από τον κάτοχο στο αντίστοιχο πεδίο), 1 πρόσφατη φωτογραφία «τύπου διαβατηρίου» σε λευκό φόντο, συμπληρωμένη φόρμα για βίζα.
Όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να βρίσκονται στο γραφείο μας 12 ημέρες (το αργότερο) πριν από την ημερομηνία της αναχώρησης. Στην τιμή του εκάστοτε πακέτου είναι συνυπολογισμένη τιμή απλής βίζας. Υπάρχει δυνατότητα έκδοσης και επείγουσας βίζας (σε 3 εργάσιμες ημέρες) με επιβάρυνση 45 ευρώ.
Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με το mouzenidis travel.
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία.
ΜΑΓΔΑ ΑΡΑΠ - 6974824069
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - 6946289857

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου