Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Αρίσταρχος Κοκκαρίου: Ο χορός έγινε με απόλυτη επιτυχία στο κέντρο "ΖΥΓΟΣ" του Αγίου Κωνσταντίνου και οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τον μοναδικό Μανώλη Σάββα στο Αρμόνιο και την Χρυσούλα στο τραγούδι.

 

Το βράδυ του Σαββάτου 13-2-2016 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Αρίσταρχου Κοκκαρίου.
Ο χορός έγινε με απόλυτη επιτυχία στο κέντρο "ΖΥΓΟΣ" του Αγίου Κωνσταντίνου και οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τον μοναδικό Μανώλη Σάββα στο Αρμόνιο και την Χρυσούλα στο τραγούδι.
Στην έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βαγγέλης Μπαξεβάνος  ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη του συλλόγου, τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, την κ. Δώρα Σαφή για την μεγάλη προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο, το χορευτικό τμήμα, τον δάσκαλο χορού, τον κ. Αμυρσώνη Γιακουμή για τις ορχιδέες και όλους όσους στήριξαν την λαχειοφόρο αγορά.
Η εκδήλωση ξεκίνησε αμέσως με την εμφάνιση των μελών στην πίστα να γίνετε το αδιαχώρητο και των ποδοσφαιριστών που ορισμένοι επιδόθηκαν και στα τσιφτετέλια επάνω στα τραπέζια!!! το κέφι άναψε αμέσως και τα πειράγματα πήραν φωτιά μεταξύ των παικτών του προέδρου, φίλων της ομάδας και βέβαια της ωραιότατης προεδρίνας κ. Άννας που τράβηξε επάνω της και άστραψαν όλα τα φλας όλων των φωτογραφικών μηχανών και κινητών που υπήρχαν στο κέντρο διασκέδασης! και του χρόνου με υγεία και χαρά ευχήθηκε σε όλους και πάντα ερωτευμένοι!!!.

 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου