Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Δήμητρα Κατσικάκη πρώην υπεύθυνη ΚΑΠΗ Καρλοβάσου: 1500 και πλέον καρναβαλικές στολές διαφόρων θεμάτων σε αποθήκες - γραφεία του Δήμου στο Καρλόβασι της Σάμου.

 1500 και πλέον καρναβαλικές στολές διαφόρων θεμάτων σε αποθήκες - γραφεία του Δήμου στο Καρλόβασι της Σάμου.
 Δήλωσε η πρώην υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Καρλοβάσου κ. Δήμητρα Κατσικάκη

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε σήμερα 10-2-2016 η συνέντευξη της κ. Δήμητρας Κατσικάκη στο Ράδιο Ιωνία 89.4 η οποία επί σειρά δεκαετιών και πάντα αφιλοκερδώς βοηθούσε το ΚΑΠΗ Καρλοβάσου, τις υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και τις επιτροπές όπου ο κάθε δήμαρχος την εμπιστευόταν.
Δήλωσε πως η νέα δημοτική αρχή την απομάκρυνε από το ΚΑΠΗ Καρλοβάσου, βάζοντας την στο περιθώριο δίχως να συζητήσουν το γιατί και το πως.
Ακόμα η κ. Δήμητρα Κατσικάκη δήλωσε ότι έχει μεγάλη πικρία από την συμπεριφορά των νέων διοικούντων του Δήμου!. Σχετικά με το ΚΑΠΗ Καρλοβασίου ανέφερε πως είναι ότι καλύτερο για το Καρλόβασι και θα πρέπει να το προσέξουν όλοι ως κόρη οφθαλμού! συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην χορωδία του ΚΑΠΗ λέγοντας πως θα επιστρέψει σύντομα! ακόμα αναφέρθηκε για τις εκδηλώσεις και εκδρομές που έκαναν όταν η ίδια ήταν υπεύθυνη! καθώς και για τα νέα γραφεία του ΚΑΠΗ όπου θα πρέπει να γίνουν εγκαίνια και κοπή πίτας μαζί και όχι ξεχωριστά σε άλλο χώρο όπως κατά πληροφορίες έχουν αποφασίσει να κάνουν την επόμενη Πέμπτη 18-2-2016, δηλαδή να πάνε στο ΚΑΠΗ για εγκαίνια και μετά να πάνε σε ξενοδοχείο για την  κοπή πίτας του ΚΑΠΗ. Η ίδια έχει ακόμα να θυμάται και να απορεί γιατί στη νέα δημοτική αρχή δεν κάνουν καμία γιορτή - παρέλαση την περίοδο της Αποκριάς έχοντας ( αν το γνωρίζουν βέβαια ) στις αποθήκες 1500 και πλέον καρναβαλικές στολές διαφόρων θεμάτων και καλεί όλους τους υπευθύνους να δουν το θέμα ώστε οι στολές αυτές να δοθούν σε σχολεία και συλλόγους να αναβιώσουν και πάλη το καρναβάλι του Καρλοβάσου και να δώσουν πανηγυρική παρουσία στην πόλη τους. Ο Πρόεδρος κ. Κυριάκος Πατσίδης του ΝΠΔΔ “ΣΑΜΙΑΚΗ ΑΡΩΓΗ” του Δήμου Σάμου, το ΔΚ/Σ και η πενταμελής επιτροπή της Δομής ΚΑΠΗ Σάμου θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους όλα αυτά τα οποία ανέφερε η κ. Δήμητρα Κατσικάκη η οποία είναι η ποιο κατάλληλη και έμπειρη για τα θέματα της τρίτης ηλικίας και βέβαια των ΚΑΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου