Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός και η κοπή βασιλόπιτας του χορευτικού ομίλου Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ στην κοσμική ταβέρνα του ΒΑΚΙΑΡΟΥ στο Ποτοκάκι της Σάμου.


Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός και η κοπή βασιλόπιτας του χορευτικού ομίλου Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ στην κοσμική ταβέρνα του ΒΑΚΙΑΡΟΥ στο Ποτοκάκι της Σάμου.
Η εκδήλωση ήταν ζεστή και όμορφη! είχε πολύ κέφι και το αποτέλεσε ήταν μία καλή ευκαιρία για τα μέλη και τους φίλους του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ να διασκεδάσουν με χορό και τραγούδι.
Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ από τον Δεκέμβριο του 2015 ξεκίνησε να ενώνει τα χορευτικά βήματα όλης της Ελλάδας με αφετηρία τη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους! το έκαναν με επιτυχία και με την λαμπερή τους παρουσία οι χορευτές και οι χορεύτριες στην χθεσινή εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας όπου ακούστηκαν και χόρεψαν τραγούδια από όλοι την Ελλάδα! αλλά ακόμα και salsa ... και ανέβασαν γρήγορα τους ρυθμούς της διασκέδασης!.
 Η κοπή Βασιλόπιτας αποτέλεσε μία καλή ευκαιρία για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να διασκεδάσουν με χορό και τραγούδι.
 Την βασιλόπιτα του χορευτικού ομίλου Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ ευλόγησε ο πάτερ Βασίλειος Βακράς εφημέριος της ενορίας των Μύλων Σάμου και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και χαρά! καθώς το μήνυμα που έστειλε προς όλους ήταν να λέμε ευχές όλο τον χρόνο και να είμαστε κοντά στον Θεό και την εκκλησία , να προσευχόμαστε και ο Θεός είναι πάντα κοντά μας.
Ο πρόεδρος Φίλιππος Πυργιώτης, ο χοροδιδάσκαλος  Μάκης Ευαγγέλου και τα μέλη του Δ.Σ ευχαρίστησαν όλους και όλες που τίμησαν με την παρουσία τους και λάμπρυναν την εκδήλωση, την διεύθυνση της κοσμικής ταβέρνας του ΒΑΚΙΑΡΟΥ για την ζεστή φιλοξενία και όλους τους χορηγούς για τις ευγενικές χορηγίες, τους δωροθέτες για την πλούσια λαχειοφόρο, καθώς επίσης και όλους τους συντελεστές που βοήθησαν στην διοργάνωση της όμορφης αυτής βραδιάς!
Το φλουρί έτυχε η ωραιότατη νεαρή χορεύτρια του ΧΟΡ.Ο.Σ Βασιλική Γλυφού την οποία ευχόμαστε πάντα να είναι καλότυχη,, υγιέστατη και να της χαμογελά η τύχη!.
Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Γεώργιος Αβραμίδης, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, η Νομική Σύμβουλος του ΧΟΡ.Ο.Σ Υβόνη Φαλκόνα Καραγιάννη, ο επιχειρηματίας και τουριστικός πράκτορας Βαγγέλης Τσακαλωφάς, εκπαιδευτικοί από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς και εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων.

 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου