Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Η Δημοτική Κοινότητα Μυτιληνιών Σάμου συμμετέχοντας στο Let’s Do it Samos 2016 Συμμετείχαν 30 εθελοντές τους οποίους ευχαρίστησε ο πρόεδρος κ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ Γεώργιος για την συμμετοχή τους.

 Η Δημοτική Κοινότητα Μυτιληνιών Σάμου συμμετέχοντας στο Let’s Do it Samos 2016, διοργάνωσε σήμερα Κυριακή 16 Απριλίου 2016 εθελοντικό καθαρισμό με κατοίκους του χωριού.
Συμμετείχαν 30 εθελοντές τους οποίους ευχαρίστησε ο πρόεδρος κ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ Γεώργιος για την συμμετοχή τους.
Μαζί με την Δημοτική Κοινότητα Μυτιληνιών Σάμου συμμετείχαν ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιληνιών, τόσο με προσωπικό άλλα και με χρηματική ενίσχυση, το Χορευτικό Συγκρότημα Μυτιληνιών καθώς και Οι φίλοι του Δάσους.
Επίσης συμμετείχαν με τα μηχανήματα τους οι κ. Ελευθερόγλου Νικόλαος και Λουτράρης Στυλιανός, καθώς και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων που σε συνεργασία με τους διδάσκοντες ευτρέπισαν τους χώρους του σχολείου.
Συγχαρητήρια! και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους εθελοντές! του χωριού Μυτιληνιών Σάμου και τον σπουδαίο! εργατικό! και οραματιστή του χωριού! πρόεδρο, της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιληνιών Σάμου κ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ Γεώργιο! που καθημερινά είναι κοντά στα προβλήματα των συγχωριανών του και προσπαθεί για την επίλυση τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου