Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Ο ΛΑΙΛΑΠΑΣ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος: ΛΑΙΛΑΠΑΣ - ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ 2-0
Ο ΛΑΙΛΑΠΑΣ ανέλαβε εξ αρχής την πρωτοβουλία και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΥ και να γίνει απειλητικός. Οι φιλοξενούμενοι έδιναν μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα και επιχείρησαν κάποιες φορές - επίσης χωρίς επιτυχία - να «χτυπήσουν» με αντεπιθέσεις με τον ΚΟΤΣΙΑΡΗ που κάλυψε πολλά χιλιόμετρα και έκανε τις μοναδικές ευκαιρίες για τον ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ.
Η υπεροχή του «ΛΑΙΛΑΠΑ της ΧΩΡΑΣ» καρποφόρησε στο 24’ με πλασέ σουτ του ΜΑΡΚΟΥ κάνοντας το 1-0.
Ο ΛΑΙΛΑΠΑΣ πίεσε στα επόμενα λεπτά για να πετύχει και δεύτερο. ΛΟΥΤΣΟΣ και ΜΑΡΚΟΥ είχαν τις πιο καλές στιγμές, αλλά αστόχησαν από πλεονεκτικές θέσεις.
 Ο ΛΑΙΛΑΠΑΣ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και αυτή τη φορά με «θύτη» και πάλη τον ΜΑΡΚΟΥ στο 38’, που μπήκε στην μικρή περιοχή και εκμεταλλευόμενος το λάθος στην άμυνα, κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα του ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΥ, κάνοντας το τελικό 2-0.
Ο ΛΑΙΛΑΠΑΣ παρότι δεν σκόραρε για Τρίτη φορά στο 90άλεπτο, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ, που είχε να επιδείξει δύο σουτ και μια κεφαλιά από τον ΚΟΤΣΙΑΡΗ, που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον ΚΟΤΤΟΡΑ.
Βάσει της εικόνας, το τελικό 2-0 κρίνεται απόλυτα δίκαιο και μικρό σκορ για τους γηπεδούχους.
Ο «ΛΑΙΛΑΠΑΣ της ΧΩΡΑΣ» έκλεισε στα καρέ του τον ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ και είναι χαρακτηριστικό ότι είχε πολλές τελικές προσπάθειες
Διακριθέντες από τον ΛΑΙΛΑΠΑ οι ΜΑΡΚΟΥ και ΛΟΥΤΣΟΣ δίχως να υστερούν οι υπόλοιποι ενώ ο τερματοφύλακας ΚΟΤΤΟΡΑΣ δεν χρειάστηκε σε καμία περίπτωση να επέμβει αποτελεσματικά.
Από τον ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ καλύτερος παίκτης στην άμυνα ήταν ο ΜΟΡΤΟΣ και στο κέντρο ο ΚΟΤΣΙΑΡΗΣ οι οποίοι έδωσαν πολλές μάχες μαρκάροντας και προσπαθώντας να βγάλουν την ομάδα τους μπροστά, εκεί όπου ο μοναδικός επιθετικός ΨΙΨΙΝΗΣ δεν είχε στηρίγματα και ήταν εύκολος αντίπαλος για τους αμυντικούς του ΛΑΙΛΑΠΑ.
Ακόμα οι νεαροί παίκτες του ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΥ Κοκκαρίου, ΜΑΞΕΒΑΝΟΣ και ΜΠΑΚΟΛΑΣ συγκαταλέγονται στους διακριθέντες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου