Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου έγινε και φέτος η γιορτή πορτοκαλιού, στους Μύλους Σάμου.

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου έγινε και φέτος η γιορτή πορτοκαλιού, στους Μύλους Σάμου.

«Καθοριστικός παράγοντας για την ανάδειξη του πορτοκαλιού η συνεργασία Συλλόγων και η επαφή με τους τοπικούς παραγωγούς».

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή πορτοκαλιού, που διοργάνωσε την Κυριακής 3 Απριλίου 2016 Νοεμβρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύλων «Ο Ίμβρασσος» σε μια προσπάθεια να αναδείξει την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων που παράγει ο τόπος μας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου των Μύλων και συμμετείχαν αγρότες, παραγωγοί, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, και πλήθος επισκεπτών.
Εντύπωση προκάλεσαν τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων, Πολιτιστικός Σύλλογος Μύλων «Ο Ίμβρασσος», Πολιτιστικός Σύλλογος  Βαθέος «Ο Καπετάν Λαχανάς», Πολιτιστικός Σύλλογος Χώρας «ΕΙΡΗΝΗ», Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, ομάδα μαθητών του «Μαυρογένειου» ΕΠΑ.Λ Σάμου που χόρεψαν και μάγεψαν με την παρουσία τους, τους επισκέπτες.
Καθ’όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, λειτουργούσαν πάγκοι στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου των Μύλων, όπου διέθεταν και διένειμαν τοπικά προϊόντα με βάση το πορτοκάλι.samostimes giorti portokaliou1
samostimes giorti portokaliou3
 samostimes giorti portokaliou2
samostimes giorti portokaliou4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου