Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Το Δ.Σ συγχαίρει τους χορευτές του ΧΟΡ.Ο.Σ για την άριστη παρουσία τους καθώς και τον χοροδιδάσκαλο και αντιπρόεδρο του Ομίλου Μάκη Ευαγγέλου! επίσης τον πρόεδρο του Ομίλου Φίλιππο Πυργιώτη για την πολύτιμη βοήθεια στο συντονισμό της χορευτικής ομάδας, καθώς και τους φίλους και τα μέλη του Ομίλου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για να στηρίξουν αυτή τη χορευτική παρουσία.
                      Χορευτικός Όμιλος Σάμου                                       Σάμος, 06 Απριλίου 2016                                                                                      ΧΟΡ.Ο.Σ         ΧΟΡ.Ο.Σ                                        
                         

Ταχ. Δ/νση: Σάμος                                                                               Αρ. Πρωτ.: 04/06-04-2016
Ταχ. Κώδικας: 83.100
Τηλέφωνα: 6988570888 & 6945448797 & 6986164812
Fax: 2273023637
Πληροφορίες: Ευαγγέλου Ευθύμιος – 6945448797                                     
e-mail: choros.samos@gmail.com / makisamos@yahoo.com
http://choros-samos.webnode.gr                                                          
                     

Προς:  Μ.Μ.Ε. Σάμου - Blogs - Μέλη Χορευτικού Ομίλου Σάμου

Θέμα: «Συμμετοχή χορευτικής ομάδας του ΧΟΡ.Ο.Σ στη Γιορτή Πορτολαλιού»

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ συμμετείχε με χορευτική του ομάδα στην εκδήλωση για τη ‘Γιορτή Πορτοκαλιού’ που διοργανώθηκε στους Μύλους.
Το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρει τους χορευτές του ΧΟΡ.Ο.Σ για την άριστη παρουσία τους καθώς και τον χοροδιδάσκαλο και αντιπρόεδρο του Ομίλου Μάκη Ευαγγέλου για την επιμέλεια του καλλιτεχνικού προγράμματος, που είχε ως αποτέλεσμα να χαρίσει σε όλους μια μοναδική εμπειρία παράδοσης και πολιτισμού.
Συγχαίρει επίσης τον πρόεδρο του Ομίλου Φίλιππο Πυργιώτη για την πολύτιμη βοήθεια στο συντονισμό της χορευτικής ομάδας, καθώς και τους φίλους και τα μέλη του Ομίλου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για να στηρίξουν αυτή τη χορευτική παρουσία.

Εκ του Δ/Σ

του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου