Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Σε ένα όμορφο παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σάμου πιο τυχερή επιβλήθηκε του ΦΟΙΝΙΚΑ Μυτιληνιών εκτός έδρας και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Σάμου.Σπουδαίο διπλό στους Μυτιληνιούς για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!
 Δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας Σάμου, η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ επικράτησε στους Μυτιληνιούς της αντίστοιχη του ΦΟΙΝΙΚΑ με 0-1.
 Σε ένα όμορφο παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σάμου πιο τυχερή επιβλήθηκε του ΦΟΙΝΙΚΑ Μυτιληνιών εκτός έδρας και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Σάμου.
 Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι που είχε εξ αρχής καλό ρυθμό και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Στο πρώτο λεπτό του ημιχρόνου η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σάμου περνά την μπάλα στην περιοχή του ΦΟΙΝΙΚΑ όπου εκεί ο διακριθέντας ΓΚΙΛΑΣ Δαμιανός γίνεται κάτοχος της μπάλας και πασάρει αμέσως στον ΜΑΝΙΚΑ που με σουτ πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για να κάννη τον 0-1.
Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου είχε πολλές συγκινήσεις με καλές ευκαιρίες αφού και οι δυο ομάδες έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο και έδειξαν ότι αδικούνται από την βαθμολογική θέση όπου βρίσκονται.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε εξίσου καλά και φάνηκε ότι θα βλέπαμε επίσης δυο καλές ομάδες στον αγωνιστικό.
 Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, οι δύο αντίπαλοι συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες στην προσπάθειά τους να πάρουν τη νίκη.
Πότε η αστοχία των παικτών του ΦΟΙΝΙΚΑ και πότε ο τερματοφύλακας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ ΖΑΧΑΡΙΟΓΛΟΥ με τις σπουδαίες επεμβάσεις του κράτησαν την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μέχρι το φινάλε και πήρε τους τρεις βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Δεν υστέρησε κανένας από καμία ομάδα όλοι έπαιξαν θαυμάσια με πάθος και αθλητικό πνεύμα προσφέροντας θέαμα στους λιγοστούς αλλά με δυνατή παρουσία φιλάθλους.
Άριστη ήταν η διαιτησία του ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΜ και τον Βοηθών Α) ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΑΝΤΟΥΔΗΣ και Β) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ
Παρατηρητής αγώνα ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
Γιατρός αγώνα ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου