Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

Η ΙΡΑ Σάμου, αρωγός των εκδηλώσεων που σκοπό έχουν την στήριξη της τοπικής κοινωνίας και κυρίως των ευάλωτων ομάδων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, στηρίζει ενεργά κάθε φιλανθρωπικό αγώνα που πρόκειται να δοθεί στη Σάμο.

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας της ΙΡΑ Σάμου και της Α.Ε Φοίνικα Μυτιληνιών Σάμου.

Η ΙΡΑ Σάμου, αρωγός των εκδηλώσεων που σκοπό έχουν την στήριξη της τοπικής κοινωνίας και κυρίως των ευάλωτων ομάδων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, στηρίζει ενεργά κάθε φιλανθρωπικό αγώνα που πρόκειται να δοθεί  στη Σάμο.
Έτσι και την μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 στήριξε με την παρουσία της και τη συμμετοχή της στον αγωνιστικό χώρο τον φιλανθρωπικό αγώνα που έδωσε με την Α.Ε Φοίνικα Μυτιληνιών Σάμου όπου τα τρόφιμα και τα είδη ρουχισμού που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου.
Για την άρτια οργάνωση του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα και την στήριξη συμμετείχαν: ΙΡΑ Σάμου, Α.Ε Φοίνικας Μυτιληνιών Σάμου, Δημοτική Κοινότητα Μυτιληνιών Σάμου, Εμπορικός Σύλλογος Μυτιληνιών Σάμου, Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Μυτιληνιών Σάμου και Χορευτικό Συγκρότημα Μυτιληνιών Σάμου.
Το σκορ του αγώνα δεν ενδιέφερε κανέναν πάρα μόνον ο σκοπός του παιχνιδιού ο οποίος είχε απόλυτη επιτυχία! αφού συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός τροφίμων και είδη ρουχισμού τα οποία μεταφέρθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι έγινε πολλή καλό παιχνίδι, ανοιχτό, δίχως σκοπιμότητες! και με πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες! με πολλά γκολ και πολλές θεαματικές επεμβάσεις από τους τερματοφύλακες.
Με την ομάδα της ΙΡΑ Σάμου αγωνίστηκε η διεθνής παίκτρια του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος φιλιώ Κυριαζή η οποία τιμήθηκε από την ΙΡΑ Σάμου πριν τον αγώνα με το λάβαρο της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Σάμου.
Με την ομάδα της ΙΡΑ Σάμου αγωνίστηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου Θωμάς Τσιουρής.
Τον αγώνα παρακολούθησε ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ομάδες και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με την ομάδα της ΙΡΑ Σάμου η οποία του απένειμε το λάβαρο της τοπικής διοίκησης.

ΙΡΑ Σάμου - Α.Ε Φοίνικας Μυτιληνιών Σάμου 3 - 3
Τα γκολ για την ομάδα της ΙΡΑ Σάμου πέτυχαν οι: Παναγιώτης Κότσιαρης, Ηλίας Καραγιάννης και Εμμανουήλ Θεοχάρους.
Για τον Φοίνικα Μυτιληνιών τα γκολ πέτυχαν οι: Βασίλειος Ταουσάνης, Εμμανουήλ Σκούφος και Πάρις Καρανδρέας.
Τον αγώνα διαιτήτευσε με επιτυχία ο πρώην διαιτητής Β' Εθνικής Βαλής Δημήτριος, με βοηθούς τους Ραγκαβή Αναστάσιο και Καραμηνά Ιωάννη.
Συνθέσεις: 

ΙΡΑ Σάμου: (Αβραμίδης Γιώργος προπονητής), Πατσίδης Κυριάκος, Θεοχάρους Εμμανουήλ, Ζήσης Βασίλειος, Σύρρας Ηλίας, Κότσιαρης Παναγιώτης, Ζήσης Αχιλλέας, Κολλάρας Πέτρος, Καραγιάννης Ηλίας, Γλέζος Στέλιος, Κυριαζή Φιλιώ, Διακογιάννης Νίκος, Λάιος Χρήστος, Τσιουρής Θωμάς, Κυριαζής βαγγέλης.
Α.Ε Φοίνικας Μυτιληνιών: (Καρελάκης Γεώργιος προπονητής), Λύκος Ιωάννης, Κακκάνης Νίκος, Κυριαζής Αντώνης, Πανάγος Βλάσης, Σκούφος Μανώλης, Σκούφος Αλέξανδρος,  Κουτράκης Γεώργιος, Μούγκουλης Νεκτάριος, Ταουσάνης Βασίλειος, Μοσχονάς Νικόλαος, Σακλάς Κωνσταντίνος,  Καραμηνάς Λευτέρης, Δαμανάκης Ιωάννης,  Γιαννιός Χαράλαμπος, . Καραμηνάς Σταμάτης, Καρανδρέας Πάρις, Σβερκίδης Νικόλαος.


Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου κ. Αβραμίδης Γεώργιος, μοίρασε
Συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν, σε όσους συμμετείχαν, σε όσους παρακολούθησαν το φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου αλλά και σε αυτούς που από το περίσσευμα της αγάπης και της ανθρωπιάς τους βοήθησαν στην επίτευξη του σκοπού της εκδήλωσης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου