Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

I.P.A. Θεσσαλονίκης: Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στις 11-04-2016 στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, η παρουσίαση του βιβλίου της Αστυνόμου Α΄ κ. Μαρίας Καραγιάννη.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
viv10Θεσσαλονίκη 12-04-2016
Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στις 11-04-2016 στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, η παρουσίαση του βιβλίου της Αστυνόμου Α΄ κ. Μαρίας Καραγιάννη.
Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από την IPA Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, είχε εξαιρετική απήχηση από τα ΜΜΕ.
Εισηγητές, στην εκδήλωση ήταν: Ο Πρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος και ο Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ Γεώργιος.
Ομιλητές ήταν ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Γιάννης και ο Πρόεδρος Τριμελούς Συμβουλίου Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης κ. ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ Ηλίας.
Την Γενική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Γεν. Γραμματέας της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Δημήτριος.
Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος κ. ΚΛΙΑΤΣΗ Φένια.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, σύσσωμη η Φυσική ηγεσία της Αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη με επικεφαλής τον Επιθεωρητή Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ και τον Γενικό Αστυνομικό Δ/ντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗ Νικόλαο.
Από την IPA Θεσσαλονίκης παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ο
Γενικός Γραμματέας κ. ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης, ο Αναπλ. Γραμματέας κ. ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ Δημήτριος και ο Α΄Αντιπρόεδρος κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος.
Από την Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης παρόν στην εκδήλωση ήταν ο Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων κ. ΚΑΚΑΖΙΑΝΝΗΣ Πέτρος.
Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ταμίας του Εθνικού Τμήματος I.P.A. κ. ΠΑΠΑΣ Βασίλειος, η Πρόεδρος του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΖΩΗΣ κ. ΚΥΛΑΦΗ Αγγελική, ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΚΑΝΕΛΗΣ Διαμαντής και εκατοντάδες συνάδελφοι.
πηγή: www.ipathessaloniki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου