Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Από άλλο πλανήτη η Αρχηγός Ανδριάνα Δημητροπούλου! η καλύτερη παίκτρια που έχουμε δει στη Σάμο... Ετοιμάζουν πριν την αναχώρησή της από την Σάμο για την ιδιαίτερη πατρίδα της! να την τιμήσουν οι συνεργάτες της, αθλήτριες του βόλεϊ, φίλαθλοι και παράγοντες αντιπάλων ομάδων!. 


Ετοιμάζουν πριν την αναχώρησή της από την Σάμο για την ιδιαίτερη πατρίδα της! να την τιμήσουν οι συνεργάτες της, αθλήτριες του βόλεϊ, φίλαθλοι και παράγοντες αντιπάλων ομάδων!.

Η Ανδριάνα Δημητροπούλου γέμιζε τα γήπεδα!
Στην κερκίδα έκαναν το όνομα της τραγούδι!

Η κάθε ομάδα έχοντας μια Ανδριάνα  Δημητροπούλου ως βασικό του όπλο στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και όχι μόνο! μια παίκτρια με ομαδικότητα! Αγωνιστικότητα! προπονητικής καταξίωσης! αντιμετώπιση με σεβασμό από τις αντίπαλες παίκτριες! αγάπη σεβασμό και υπακοή στον αγωνιστικό τομέα από τις συμπαίκτριες της! αποθέωση από τους φιλάθλους της ομάδας της! αλλά και από τους φίλους των αντιπάλων ομάδων! Σεβασμό από τους διαιτητές και την γραμματεία! Γενικά είναι το αστέρι που όλοι θέλουν να ακουμπούν να μιλήσουν να τραγουδήσουν στην κερκίδα! όπου και έκαναν το όνομα της τραγούδι!!!  

“Άντρη παίξε για μας που σ’αγαπάμε πάμε δυνατά πιο δυνατά”....!!!

Ήταν η καλύτερη παίκτρια που έχουμε δει στη Σάμο μέχρι τώρα και δεν νομίζω ότι θα φανταζόταν κανείς ότι μια ομάδα προερχόμενη από το "μηδέν" θα είχε αυτή την πορεία και θα κέρδιζε καθαρά εντός και εκτός έδρας και να παίρνει το πρωτάθλημα βάζοντας υψηλότερους στόχους!. 
Συγχαρητήρια στα κορίτσια που έπαιξαν δίπλα της ως συμπαίκτριες, έχοντας την, ακόμη και προπονήτρια πήραν πολλές εμπειρίες!.»

Η Ανδριάνα γέμιζε τα γήπεδα

Με την Ανδριάνα μας, (Ανδριάνα  Δημητροπούλου) χαιρόμασταν το βόλεϊ, απολαμβάναμε το κάθε παιχνίδι! και αυτό μας βοηθούσε  να κερδίζουμε ομάδες που είχαν υψηλότερους στόχους από εμάς.

Από άλλο πλανήτη η Αρχηγός Ανδριάνα Δημητροπούλου

@ Είχε χαρακτήρα στα ντέρμπι!

@ Είχε καλό σερβίς και καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία!

@ Έκανε μεγάλη ζημιά από τη θέση του σερβίς!

@ Ήταν το πρώτο «βιολί» στην επίθεση!

@ Ήταν η πιο σταθερή επιθετικά παίκτρια!

@ Ήταν εξαιρετική στο μπλοκ άμυνα!

@ Δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα όταν σηκωνόταν πάνω από το φιλέ για να καρφώσει!


@ Έβρισκε πάντα λύσεις στην επίθεση!

@ Απολάμβαναν οι φίλαθλοι τα ντέρμπι με τις σημαντικές ανατροπές από την Ανδριάνα Δημητροπούλου και τα κορίτσια της που την αγαπούσαν και άκουγαν τις οδηγίες της!

@ Ανδριάνα Δημητροπούλου δύσκολα θα δούμε να αγωνίζεται ξανά στην Σάμο!.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου