Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Let’s Do it Σκουραίικα!!! Πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός στα Σκουραίικα!!! "Let’s Do it Samos 2016" Οι φιλόξενοι κάτοικοι επιβεβαίωσαν την φήμη που έχει το χωριό σαν ένα από τα πιο καθαρά παραδοσιακά χωριά της Σάμου.
Στα Σκουρέϊκα πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός γύρω από την παιδική χαρά του χωριού αλλά και μέσα στο χωριό.
Οι φιλόξενοι κάτοικοι επιβεβαίωσαν την φήμη που έχει το χωριό όπως μας είπαν και οι παλιοί σαν ένα από τα πιο καθαρά παραδοσιακά χωριά της Σάμου.
Υπο την καθοδήγηση του προέδρου  Κώστα Χατζηχρήστου πλήθος κόσμου και από τους γύρω οικισμούς συνέβαλαν και σε λίγες ώρες το χωριό είχε αλλάξει όψη.
Ετοιμάστηκαν έτσι και για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου. Η επιβλητική και πανέμορφη αυτή εκκλησία  του χωριού που φέτος γιορτάζει την Δευτέρα του Πάσχα.
Στο τέλος της εργασίας χαλάρωσαν όλοι στα δυο καφενεία του χωριού απολαμβάνοντας τους εκλεκτούς μεζέδες και την μοναδική φυσική ομορφιά.


Στην δράση αυτή των Σκουραιίκων έλαβε μέρος και ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Σάμου κ. Νίκος Τριανταφύλλου ο οποίος μας δήλωσε πως είναι χαρά για όλους να συμβάλουν στην καθαριότητα του χωριού τους έτσι ώστε να διατηρείτε καθαρό και να δέχεται τους επισκέπτες μέσα σε αυτή την υπέροχη φύση που δεν υπάρχει αλλού πουθενά παρά μόνον στη Σάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου