Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσέβιου πραγματοποιήθηκε η μετακατασκηνωτική συνάντηση στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου στον Κότσικα.

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 παιδιών και με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσέβιου πραγματοποιήθηκε το
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 η μετακατασκηνωτική συνάντηση για όλες τις περιόδους, που έλαβαν χώρα το καλοκαίρι του 2016 στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου στον Κότσικα.
Μετακατασκηνωτική συνάντηση: αλησμόνητη εμπειρία…
Τα παιδιά υποδέχθηκαν με χαρά και ενθουσιασμό τον Σεβασμιότατο μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσέβιο, ο οποίος τα χαιρέτησε όλα και συνομίλησε μαζί τους.
Ακολούθησε το πρόγραμμα της ημέρας μέχρι το μεσημέρι, που περιελάμβανε αθλητισμό, υπαίθρια παιχνίδια, χειροτεχνίες, Κατασκευές, συζητήσεις.
Το μεσημέρι όλα τα παιδιά τα οποία σερβιρίστηκαν από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσέβιο πήραν το μεσημεριανό φαγητό τους, στη μεγάλη τραπεζαρία της κατασκήνωσης. 
Στη συνέχεια με τη συνοδεία μουσικής, ξεκίνησε το τραγούδι και ο χορός, που υπογράμμισε το κέφι και τον ενθουσιασμό της εκδήλωσης.
Τέλος ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου κ.κ Ευσέβιος, απηύθυνε στα παιδιά πατρικές ευχές και ωφέλιμα λόγια.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τον εθελοντισμό εκφράζονται στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.
Το καλοκαίρι λοιπόν πέρασε, αλλά οι όμορφες ενθυμίσεις της κατασκήνωσης μένουν! Γι΄ αυτό και τα παιδιά είχαν τη μοναδική ευκαιρία να ξαναζήσουν - έστω και για μία μόνο ημέρα - τις υπέροχες στιγμές που μοιράστηκαν στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου στον Κότσικα, ανανεώνοντας το ραντεβού με τις νέες περιόδους λειτουργίας των κατασκηνώσεων.
Ρεπορτάζ: Αβραμίδης Γεώργιος. 
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου