Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Από την Σάμο η Νομαρχιακή Επιτροπή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Σάμου έβαλε στο ''τραπέζι'' προτάσεις για νέο συμβόλαιο με την κοινωνία! «Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ανασυγκροτείται και επανενώνει όλα τα κομμάτια του κεντροαριστερού χώρου»


Η Νομαρχιακή Επιτροπή Δημοκρατικής Συμπαράταξης Σάμου οργάνωσε το απόγευμα της 22 Μαρτίου 2017 εκδήλωση στο αμφιθέατρο της περιφερειακής ενότητας με ομιλητές τους
κ. Στέφανο Ξεκαλάκη Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και του εκπρόσωπου της ΔΗΜΑΡ κ. Χατζησωκράτη Δημήτρη. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και οι προτάσεις για νέο συμβόλαιο με την κοινωνία με ορίζοντα το επικείμενο συνέδριο της συμπαράταξης. «Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ανασυγκροτείται και επανενώνει όλα τα κομμάτια του κεντροαριστερού χώρου», τόνισε ο γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης ο οποίος είπε επίσης «η κυβέρνηση, μέσα από μια ανερμάτιστη πολιτική, καθυστερεί επικίνδυνα το κλείσιμο της αξιολόγησης χάνοντας και τα ελάχιστα ψήγματα αξιοπιστίας της έναντι των εταίρων, για να φτάσει σε κάποιο σημείο, όπου θα τα δώσει όλα, μόνο και μόνο για να κρατηθεί για λίγο ακόμα στην εξουσία». Και οι δυο ομιλητές τόνισαν ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη μπορεί να αποτελέσει την εναλλακτική, προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης, καθώς και το ανάχωμα στην δεξιά παλινόρθωση που διαφαίνεται δημοσκοπικά. Κοινό συνιστώσα σύμφωνα με όσα λέχθηκαν είναι η στόχευση στην επανασύνδεσή του χώρου με την κοινωνία, καθώς τα εγχειρήματα ανασυγκρότησης προχωρούν μέσα από κοινωνικές γεφυρώσεις. Στη συγκέντρωση βρέθηκε πολύ κόσμος ο οποίος πήρε το λόγο και εξέφρασε την άποψή του. Γενικά ήταν μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση η οποία μπορεί να φέρει εξελίξεις και ίσως ανατροπές στον χώρο της κεντροαριστεράς στο νησί μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου