Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

στο "Οινόραμα 2017", που πραγματοποιείται από 11 έως 13 Μαρτίου, θα δώσουν παρών και τα Σαμιώτικα κρασιά.


Μυρωδιές και γεύσεις από ελληνικά κρασιά θα αλλάξουν για μια ακόμη φορά την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του Ζαππείου Μεγάρου, στο "Οινόραμα 2017", που πραγματοποιείται από 11 έως 13 Μαρτίου, στην οποία θα δώσουν παρών και τα Σαμιώτικα κρασιά.

Στο stand 72 θα εκτίθενται τα κρασιά της ΕΟΣ, όπως οι Ψηλές Κορφές, το Αγέρι του Αιγαίου, το Samos Vin Doux, το Samos Anthemis, το Λευκό Ημίξηρο Αγέρι του Αιγαίου και το Ροζέ Ημίξηρο Selana. 

Επαγγελματίες και  οινόφιλοι, επισκέπτες και φίλοι, αναμένεται να περάσουν από το σταντ 72 της ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ για να δοκιμάσουν τα νέα ημίξηρα, να εκφράσουν τη  γνώμη τους για τις νέες εσοδείες, να γευτούν την ποιότητα των σαμιακών οίνων και να ονειρευτούν… Σάμο!

Το Οινόραμα είναι η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο και, βέβαια, η μεγαλύτερη έκθεση κρασιού στην Ελλάδα, η οποία  οργανώνεται ανελλιπώς από το 1994.  Είκοσι τρία χρόνια από το λανσάρισμά του, το Οινόραμα δεν είναι πλέον μία συμβατική έκθεση αλλά μία πολυεπίπεδη πλατφόρμα επικοινωνίας για την προβολή των οίνων στο ευρύ κοινό, τους διεθνείς εμπορικούς επισκέπτες και τους οινόφιλους επαγγελματίες.

Φέτος στο Οινόραμα αναμένονται δεκάδες αγοραστές οίνων και οινοχόοι από Κορέα και Ιαπωνία, καθώς και εξειδικευμένοι οινογεύστες από την Αγγλία.  Ανάμεσα στις διεθνείς προσωπικότητες που έχουν προσκληθεί και θα παραστούν, διακριτές είναι οι παρουσίες των  έγκριτων δημοσιογράφων οίνου Robert Joseph και Jamie Goode, οι οποίοι και θα μιλήσουν για τις διεθνείς τάσεις στην αγορά οίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου