Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα οι εξελίξεις στο Αιγαίο, στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, οι Ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί και οι κίνδυνοι για την Ειρήνη και τα συμφέροντα των λαών της περιοχής με κεντρικό ομιλητή τον αντισυνταγματάρχη ε.α κ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Νίκο


Η ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ διοργάνωσε την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα του Δήμου Σάμου με μεγάλη επιτυχία την
ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα οι εξελίξεις στο Αιγαίο, στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, οι Ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί και οι κίνδυνοι για την Ειρήνη και τα συμφέροντα των λαών της περιοχής με κεντρικό ομιλητή τον αντισυνταγματάρχη ε.α κ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Νίκο, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή  Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).
Αμέσως μετά την ομιλία ακολούθησαν ερωτήσεις και εδόθησαν απαντήσεις από τον ομιλητή ολοκληρώνοντας έτσι μια πολύ ωραία συζήτηση.
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα παρακολούθησαν την εκδήλωση και ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος (ο οποίος έκανε και επίκαιρη ερώτηση), ο Αντιδήμαρχος κ. Πάρις Παπαγεωργίου, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Κώστας Τσίχας, ο γιατρός και Δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτριος Μαυρατζώτης, ο γιατρός και  πρώην Νομάρχης Σάμου κ. Μανώλης Κάρλας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τίμος  Χατζηλαγός , ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Τριτσινιώτης και ο πρόεδρος του Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ κ. Πέτρος Σοφιανός .
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου