Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Βράβευση συντελεστών 1ου Ημιμαραθωνίου με… άρωμα Σάμου “Πυθαγόρας ο Σάμιος”!!! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στην πρόεδρο του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Άννη Ανδρεάδη


1ος Ημιμαραθώνιος Σάμου “Πυθαγόρας ο Σάμιος” 
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στην πρόεδρο του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Άννη Ανδρεάδη και τους
συνδιοργανωτές τον Δήμο Σάμου και την 79 ΑΔΤΕ που με επιτυχία (κάτω από συνεχή ψιλοβρόχι) ολοκληρώθηκε ο πρώτος Ημιμαραθώνιος της Σάμου (21.100 χιλιομέτρων).
Εντυπωσιακός ο αριθμός των συμμετοχών 150 για τον ημιμαραθώνιο και 50 για τα 4 χιλιόμετρα.
Βράβευση συντελεστών 1ου Ημιμαραθωνίου με… άρωμα Σάμου “Πυθαγόρας ο Σάμιος”
Ολοκληρώθηκε   ο πρώτος ημιμαραθώνιος Σάμου “Πυθαγόρας ο Σάμιος” που διεξήχθη σήμερα Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 από τον Δήμο Σάμου, τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ και την υποστήριξη της 79 ΑΔΤΕ με αφετηρία τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου και τερματισμό την Πλατεία Πυθαγόρα.

Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Άννη Ανδρεάδη και η οργανωτική Επιτροπή θέλησαν να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης, βραβεύοντας τους, μετά τον τερματισμό και του τελευταίου δρομέα.
Η τεράστια επιτυχία του 1ου Ημιμαραθωνίου Σάμου οφείλεται στους ανθρώπους που πίστεψαν σ’ αυτήν και όπως δήλωσε η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Άννη Ανδρεάδη τονίζοντας μάλιστα, ότι, Χωρίς τις εθελοντικές ομάδες, τους φορείς και τους υποστηρικτές, δε θα μπορούσε να γίνει τίποτε. Καταφέραμε να κατεβάσουμε στους δρόμους περίπου 200 συμμετέχοντες, σημειώνοντας μια εκπληκτική σχέση με το πρώτο εγχείρημα μας! και χαίρομαι παράλληλα με την συμμετοχή, επειδή το νησί μας είναι σε θέση να διοργανώνει τόσο μεγάλες Αθλητικές εκδηλώσεις.
Η Σάμος απέκτησε προστιθέμενη αξία μέσα από το 1ο Ημιμαραθώνιο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου