Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

"Ποιοι ζητούν από τον Δήμαρχο Μιχάλη Αγγελόπουλο να τους δώσει ένα κομμάτι από την πίτα του Δήμου Σάμου.""Ποιοι ζητούν από τον Δήμαρχο Μιχάλη Αγγελόπουλο να τους δώσει ένα κομμάτι από την πίτα του Δήμου Σάμου."

Θα δούμε αν υπάρξουν εκπλήξεις.
Αύριο Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και ώρα 13.00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σάμου  θα ανακοινωθούν όλες οι
τυχόν αλλαγές από τον δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο.

Θα δούμε αν υπάρξουν εκπλήξεις.

Αλλαγή προέδρου της οικονομικής επιτροπής;

Αλλαγή προέδρου του δημοτικού συμβουλίου;

Οικονομική επιτροπή ποιότητα ζωής και πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου.

Οι υπόλοιπες αλλαγές αν υπάρξουν θα τις ανακοινώσει απλώς ο δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος.Σίγουρα πανικός επικρατεί στην δημοτική ενότητα Καρλοβάσου όπου πολλά είναι τα πρόσωπα που επιθυμούν την καρέκλα του αντιδημάρχου.

Αν σε περίπτωση ο Τάσος Καλατζής χάσει την θέση του αντιδημάρχου οι φήμες τον φέρνουν να είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σάμου, μια θέση την οποία διεκδικεί και ο μέχρι σήμερα πρόεδρος Κώστας Αμυρσώνης και βέβαια δίχως να αποκλείεται και άλλος η άλλη δημοτικός σύμβουλος για την θέση αυτή του προέδρου! μια θέση η οποία δεν είναι και άμισθη .

Πληροφορίες θέλουν τους υποψηφίους να έρχονται σε μυστικές συνάξεις και τηλεφωνήματα με άλλους δημοτικούς συμβούλους ώστε να τους προτιμήσουν με την ψήφο τους! Μερικά από τα παραλειπόμενα λένε ότι ο επικεφαλής της ΑΚΙΣ Αντώνης Σίμος θα στηρίξει την υποψηφιότητα του νυν προέδρου Κώστα Αμυρσώνη (‘’συμφωνίες είναι αυτές’’), ενώ ο Στέλιος Θάνος και οι σύμβουλοι της Δράσης Ενότητας Προοπτικής θα στηρίξουν όπως φαίνεται τον ‘’πρώην’’ Αντιδήμαρχο Καρλοβάσου Τάσο Καλατζή.

Την θέση του Τάσο Καλατζή στο Καρλόβασι οι κοντινοί κύκλοι του δημάρχου την δίνουν στο δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Καραγιάννη ο οποίος είναι και από τους έμπιστους του δημάρχου όπως και η Άννη Ανδρεάδη η οποία όμως δεν έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στο ΔΟΠΠΟΝΑΣ όπου τα γήπεδα είναι ακόμα δίχως άδεια θεατών και δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα έργα σε κάποιο από τα γήπεδα, ενώ ο έμπειρος  Γιώργος Διακοσταμάτης είναι αυτός που δεν ασχολείται καθόλου και έδειξε ότι δεν επιθυμεί να μπει σε αυτή την διαδικασία.

Δεν φαίνεται να αλλάζουν τα πράγματα στις άλλες δημοτικές ενότητες εκτός απροόπτου.
Γιώργος Αβραμίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου