Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Του πρωταθλήματος την πιο μεγάλη και σπουδαία εκτός έδρας νίκη έκανε ο Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ που ήταν ανώτερος σε όλες τις γραμμές του γηπέδου επί της Α.Ε ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ

Του πρωταθλήματος την πιο μεγάλη και σπουδαία εκτός έδρας  νίκη έκανε ο  Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ που ήταν ανώτερος σε όλες τις γραμμές του γηπέδου επί της Α.Ε ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ και πήρε μια επιβλητική νίκη στην οποία κορυφαίο είχε τον αρχηγό Άγγελο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ο οποίος με γκολ στο 56’, 59’ και 65’ επέτυχε χατ τρικ επικρατώντας 0-3 της Α.Ε ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ παίζοντας καλά για 90 λεπτά.

ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ στο 71 λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) ο ΧΑΤΖΗΛΑΓΟΣ και ο ΚΑΡΥΔΗΣ για την ομάδα του Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ και με απευθείας κόκκινη ο ΤΣΕΡΒΕΝΑΚΟΥ από την  Α.Ε ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ.  

Έχει όμως κάθε δικαίωμα το ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ να φωνάζει για ένα ακυρωθέν γκολ του ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ όταν στο 75 λεπτό ο ποδοσφαιριστής του ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ  με κεφαλιά επιτυγχάνει καθαρό γκολ και ο διαιτητής, κακώς,  το ακυρώνει ως επιθετικό φάουλ!!! (μπορείτε να δείτε την φάση στο βίντεο που είναι αναρτημένο στο Σάμος Σπορ).

Ακόμα ένα γκολ του ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ με σκόρερ τον ΤΣΕΡΒΕΝΑΚΟΥ στο 36 λεπτό δεν μέτρησε πολύ σωστά, διότι βρέθηκε οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό κ. ΤΣΙΜΠΡΙΔΗ Ευθύμιο, ο ΠΛΑΤΙΓΚΟΣ.

Προς έκπληξη όλων ο διαιτητής του αγώνα στο 78 λεπτό διέκοψε το παιχνίδι και ζήτησε να πάνε οι ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια για λίγο, έως να σταματήσουν δυο άτομα να συζητούν έντονα στο χώρο της κερκίδας και των αποδυτηρίων! Υπήρξε όμως αντίρρηση από τους παίκτες που δεν υπάκουσαν και συνεχίστηκε ο αγώνας μετά από λίγα λεπτά, αφού, τίποτα το σοβαρό δεν υπήρξε που θα μπορούσε να κινδύνευε η διεξαγωγή του αγώνα.

Αυτά τα πράγματα δεν είναι σωστά και θα πρέπει οι διαιτητές να είναι ποιο συγκεκριμένοι και διαβασμένοι σε ότι αφορά τον ΚΑΠ.

Άριστοι ήταν οι δυο βοηθοί του αγώνα Α’ ΤΣΙΜΠΡΙΔΗΣ Ευθύμιος και Β’ ΚΑΖΟΓΛΟΥ Σταμάτης! Ενώ ο διαιτητής Σφέτσιας ξεκίνησε καλά, όμως, κάπου στα μέσα του Β’ ημιχρόνου και από το 71’ και μετά έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού από ένα απλό φάουλ που έγινε στο κέντρο του γηπέδου.

Διαιτητές: Σφέτσιας, Τσιμπρίδης , Καζόγλου.
Καρλόβασι: (Σκούνας): Σκουνδριάνος, Μάρκου, Τσερβενάκου, Παπαγεωργίου, Βοστάνης, Χατζηνικολάου, Μανιτσιούδης, Ντάγια, Πλατίγκος, Σέφα , Ψαρρός. (Ζορμπάς, Παπαϊωάννου , Σπύρος).
Α.Ο Πολυκράτης: (Αρχοντούλης) : Θράβαλος , Βακράς, Κακάνης, Εμπι, Χατζηλαγός, Τζιώτης, Λιόγκας, Καρύδης, , Αναστασιάδης, Παπαχρήστου, Γιαννούλης. (Τσεσμελής, Τσαγκάρης, Κυριαζής).

 

 Παραλειπόμενα

@ Οι διαιτητές θα πρέπει την παράβαση να την δίνουν, όποια και αν είναι η ομάδα και όχι την ίδια παράβαση να την δίνουν στη μια ομάδα και όχι στην άλλη .

@ Όταν ακούγονται φωνές από την κερκίδα! η από το κλειστό! η από τον δρόμο έξω από το γήπεδο! δεν σταματά ο διαιτητής τον αγώνα, ούτε σκέπτεται να στείλει  τους παίκτες στα αποδυτήρια.

@ Ο διαιτητής δεν εμποδίζει να παίξουν οι ποδοσφαιριστές γρήγορο παιχνίδι, απεναντίας, αφήνει το παιχνίδι για να παρουσιάσουν ωραίο θέαμα οι ποδοσφαιριστές.

@ Κακώς ορισμένοι ‘’φίλαθλοι’’ ευρισκόμενοι στην κερκίδα τα βάζουν με τους παίκτες αντιπάλου ομάδας που είτε γίνονται αλλαγή είτε αποβάλλονται και κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια.


@ Συγχαρητήρια στο Δ.Σ της Α.Ε ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ και ιδιαίτερα στον γενικό γραμματέα κ. Ιωάννη Γρηγορακάκη για την άριστη φιλοξενία που επιφύλαξαν στην φιλοξενούμενη ομάδα του Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ.

@ Συγχαρητήρια στον υπέροχο παράγοντα κ. Παύλο ΠΑΥΛΗ που ψύχραιμα επέβαλε την τάξη στα αποδυτήρια και στην κερκίδα μετά την ολιγόλεπτη ταραχή που επικράτησε όταν περνούσαν οι παίκτες που δεχτήκαν κόκκινη κάρτα για τα αποδυτήρια.

@ καινούργια μόδα και αυτή μας έλεγε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όταν έβλεπε τον διαιτητή να είναι συνεχώς σε διαπραγματεύσεις! χαϊδέματα και αγκαλιές! με τους παίκτες και να χάνετε - χάνεται η ουσία της αποστολής του διαιτητή στον αγωνιστικό χώρο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου