Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η αστυνομία την Κυριακή, 12 Μαρτίου, από 09.00 έως 12.00, λόγω του ημιμαραθωνίου, που θα ξεκινήσει από την περιοχή «Κολώνα» στο Ηραίον και θα καταλήξει στην πλατεία Πυθαγόρα, µε τη συµµετοχή 150 δροµέων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή. Πως θα κινούνται οι οδηγοί

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η αστυνομία την Κυριακή, 12 Μαρτίου, από 09.00 έως 12.00, λόγω του ημιμαραθωνίου, που θα ξεκινήσει από την περιοχή «Κολώνα» στο Ηραίον και θα καταλήξει στην
πλατεία Πυθαγόρα, µε τη συµµετοχή  150 δροµέων.
Η κυκλοφορία θα διακοπεί στην πόλη της Σάμου, από τον κόμβο Μαλαγαρίου μέχρι και το Δικαστήριο Σάμου, καθώς και στα δυο  ρεύµατα κυκλοφορίας από το σηµείο "Κολώνα" στο Ηραίον σε όλο το µήκος της Εθνικής Οδού Ηραίου-Πυθαγορείου, καθώς και σε όλο το µήκος της Εθνικής οδού Πυθαγορείου- Σάµου , µέχρι και τις εισόδους στην πόλη της Σάµου (κόµβος Αγίας Ειρήνης, κόµβος Μαλαγαρίου). Η κυκλοφορία των οχηµάτων θα διεξάγεται ως εξής:

α)  Για τους οδηγούς που θα κινηθούν από Μεσόγεια, Πάνδροσο, Σπαθαραίους, Πύργο, Κουµαραδαίους, Μαυρατζαίους, Χώρα και Πυθαγόρειο µε κατεύθυνση την πόλη της Σάµου, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την Ε.Ο Χώρας-Μυτιληνιών, µέσω της περιοχής «Ζερβού». 
β)  Για τους οδηγούς που θα κινηθούν από Παγώνδα, Μύλους και Ηραίον , µε κατεύθυνση την πόλη της Σάµου η κυκλοφορία θα διεξάγεται από  την Ε.Ο Ηραίου-Πυθαγορείου µε πορεία αριστερά στην οδό που οδηγεί στην Χώρα Σάµου (γήπεδο Χώρας-κοιµητήριο Χώρας) και εν συνεχεία από την Ε.Ο Χώρας-Μυτιληνιών, µέσω της περιοχής «Ζερβού».
Η είσοδος των οχηµάτων στην πόλη της Σάµου θα διεξάγεται ως εξής: Από τον κόµβο Αγίας Ειρήνης στην οδό Νεαπόλεως έως το κοιµητήριο Αγίου Χαραλάµπους (στο Άνω Βαθύ) και στη συνέχεια στην κάθετη οδό που οδηγεί στην περιοχή «Πλάτανος» (µέσω Άνω Βαθέος).
Για τους οδηγούς που θα κινηθούν από Καρλόβασι, Πλάτανο, Υδρούσα, Κονταιϊκα, Κοντακαϊικα, Άγιο Κων/νο, Μανωλάτες, Άµπελο, Σταυρινήδες, Κοκκάρι µε κατεύθυνση το Πυθαγόρειο, η κίνηση θα διεξάγεται από την Ε.Ο Καρλοβασίου-Σάµου έως την διασταύρωση «Φλόκα» (απορρίµµατα) και εν συνεχεία µέσω Μυτιληνιών.
Για τους οδηγούς που θα κινηθούν από Μαραθόκαµπο, Όρµο Μαραθοκάµπου, Κουµαίϊκα, Σκουραιϊκα, Νεοχώρι µε κατεύθυνση το Πυθαγόρειο, η κίνηση θα διεξάγεται από την Ε.Ο Καρλοβασίου-Πύργου-Κουµαραδαίων –Χώρα Σάµου. 
Για τους οδηγούς που θα κινηθούν από Καρλόβασι µε κατεύθυνση την πόλη της Σάµου, η είσοδος στην πόλη θα διεξάγεται ως εξής: Από τον κόµβο Μαλαγαρίου στην παλαιά Ε.Ο Μαλαγαρίου –Σάµου έως την διασταύρωση «Πευκάκια». Εν συνεχεία από την οδό Νεαπόλεως, έως την διασταύρωση του κοιµητηρίου Αγίου Χαραλάµπους στο Άνω Βαθύ, µε στροφή αριστερά στην κάθετη οδό που οδηγεί στην διασταύρωση «Πλάτανος», (µέσω Άνω Βαθέος). 
Για τους οδηγούς που θα κινηθούν από Πυθαγόρειο µε κατεύθυνση το Καρλόβασι  η κίνηση θα διεξάγεται είτε µέσω Μυτιληνιών, είτε από την Ε.Ο  Χώρας -Κουµαραδαίων-Πύργου. 
Για τους οδηγούς που θα κινηθούν από Ποσειδώνιο,Μυκάλη,Ψιλή Άµµο, Παλαιόκαστρο µε κατεύθυνση την πόλη της Σάµου, η κίνηση θα διεξάγεται από την νέα Περιφερειακή οδό που ξεκινάει από τον κόµβο «Βαρελά».
Για τους οδηγούς που θα κινηθούν από την πόλη της Σάµου µε κατεύθυνση το Καρλόβασι  Σάµου η κίνηση θα διεξάγεται από την διασταύρωση «Πλάτανος» και µέσω Άνω Βαθέος , έως τη διασταύρωση του κοιµητηρίου Αγίου Χαραλάµπους στο Άνω Βαθύ. Εν συνεχεία κάθοδος  από την οδό Νεαπόλεως έως την διασταύρωση «Πευκάκια» και είσοδος αριστερά στην παλαιά Ε.Ο Μαλαγαρίου έως και τον κόµβο Μαλαγαρίου (Ε.Ο.Σ.Σ).
Για τους οδηγούς που θα κινηθούν από την πόλη της Σάµου µε κατεύθυνση το Πυθαγόρειο, η κίνηση θα διεξάγεται από την διασταύρωση «Πλάτανος» και µέσω Άνω Βαθέος , έως την διασταύρωση του κοιµητηρίου Αγίου Χαραλάµπους. Εν συνεχεία άνοδος  από την οδό Νεαπόλεως έως τον κόµβο «Αγίας Ειρήνης» και εν συνεχεία από την Ε.Ο Χώρας-Μυτιληνιών «Ζερβού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου