Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Την Υπογραφή των συμβάσεων για τα έργα που αφορούν αθλητικές υποδομές στη Σάμο και έχουν ενταχθεί στα αντίστοιχα ΠΔΕ για τον Αθλητισμό υπέγραψαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδης και ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μ. Αγγελόπουλος!.

 Υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με το Δήμο Σάμου για τον αθλητισμό, παρουσία του Βουλευτή Σάμου
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η υπογραφή των συμβάσεων για τα έργα που αφορούν αθλητικές υποδομές στη Σάμο και έχουν ενταχθεί στα αντίστοιχα ΠΔΕ για τον Αθλητισμό. Την σύμβαση υπέγραψαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδης και ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μ. Αγγελόπουλος, παρουσία του Βουλευτή Σάμου και Προέδρου της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Δημήτρη Σεβαστάκη.
Η σύμβαση αφορά τα έργα:
1)Ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο Χώρας (προϋπολογισμού: 30000Ευρώ)
2)Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Σάμου (προϋπολογισμού:80000 Ευρώ0
3)Αντικατάσταση φωτισμού κλειστού γυμναστηρίου Πυθαγορείου (προϋπολογισμού: 15200 Ευρώ)
Στη συνέχεια έγινε συζήτηση για τα έργα που εκκρεμούν σε αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού με το Βουλευτή Σάμου να επισημαίνει την ανάγκη παρεμβάσεων στα γήπεδα Μαραθοκάμπου και Κοντακαιίκων, καθώς επίσης επισήμανε από την πλευρά του την ανάγκη  και άλλων επισκευαστικών επεμβάσεων σε λοιπούς αθλητικούς χώρους του νησιού.

Από το γραφείο του Βουλευτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου