Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Εγκαίνια και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για το 2017 των δυο (2) ΚΑΠΗ Σάμου και Καρλοβάσου του ΝΠΔΔ ΄΄ΣΑΜΙΑΚΗ ΑΡΩΓΗ΄΄.


Εγκαίνια και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για το 2017 των δυο (2) ΚΑΠΗ Σάμου και Καρλοβάσου του ΝΠΔΔ ΄΄ΣΑΜΙΑΚΗ ΑΡΩΓΗ΄΄.
Πραγματοποιήθηκαν την  τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18.00 τα εγκαίνια των ανακαινισθέντων χώρων του ΚΑΠΗ Σάμου που συστεγάζονται σε χώρους του κτιρίου της ΣΑΜΙΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, που παραχωρήθηκαν από τον Δήμο Σάμου.

Ο χώρος αυτός διαμορφώθηκε κατάλληλα μετά τις απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις με σκοπό να φιλοξενεί δραστηριότητες του ΚΑΠΗ αλλά και άλλες εκδηλώσεις που έχει ανάγκη η περιοχή.
Η τελετή των εγκαινίων ξεκίνησε με αγιασμό που πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου κ.κ Ευσέβιος παρουσία του πρόεδρου της ΄΄ΣΑΜΙΑΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ΄΄ Κυριάκου Πατσίδη και της αντιπροέδρου Μαριάνθης Μαστροκωνσταντή – Λαθουρά, ενώ παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νικόλαος Κατρακάζος, ο διοικητής της 79 ΑΔΤΕ Δημοσθένης Βιτετζάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Σάμου Γιώργος Κυριαζής, οι Αντιδήμαρχοι Πάρις Παπαγεωργίου, Χρήστος Σεβαστάκης και Αναστάσιος Καλατζής, δημοτικοί και περιφερικοί σύμβουλοι καθώς και πλήθος δημοτών.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για το 2017 των δυο (2) ΚΑΠΗ Σάμου και Καρλοβάσου του ΝΠΔΔ ΄΄ΣΑΜΙΑΚΗ ΑΡΩΓΗ΄΄.
 Ο πρόεδρος  Κυριάκος Πατσίδης ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τονίζοντας ότι παρά τις δύσκολες εποχές, υπάρχει πάντα χώρος για δημιουργικές ασχολίες ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσους συνέβαλαν να γίνει αυτός ο όμορφος χώρος που στεγάζεται το ΚΑΠΗ.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τραγούδησαν οι χορωδίες των δυο ΚΑΠΗ Σάμου και Καρλοβάσου, μοιράστηκαν δωρεάν λαχνοί στα μέλη των δυο ΚΑΠΗ κερδίζοντας από ένα δώρο, επίσης δεν έμεινε ούτε ένα κομμάτι από τις δυο υπέροχες γευστικότατες βασιλόπιτες του ζαχαροπλαστείου ΜΑΤΡΩΝΑΣ! Καθώς γεύτηκαν και τα υπέροχα εδέσματα (Από το Κέτερινγκ catering ΜΑΤΡΩΝΑ) που πρόσφερε ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΄΄ΣΑΜΙΑΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ΄΄.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου