Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Η Μυστική Συνάντηση των εννέα (9) στους Μυτιληνιούς Σάμου για τη μη εγκατάσταση λαθρομεταναστών και παραβατικών η μη, στο χωριό τους.Η Μυστική Συνάντηση των εννέα (9) στους Μυτιληνιούς Σάμου για τη μη εγκατάσταση λαθρομεταναστών και  παραβατικών η μη, στο χωριό τους.


Από πληροφορίες που μας ήρθαν,  Στην Συνάντηση αυτή που έλαβε χώρα προχθές το βράδυ 14-2-2017 σε οικεία εξοχική  μετείχαν πρώην  και νυν υψηλόβαθμα στελέχη του χωριού!.
Συνολικά μετείχαν οκτώ 8 εκπρόσωποι διαφόρων φορέων, με επικεφαλή τον πρόεδρο της Κοινότητας Μυτιληνιών!!!
Το μοναδικό θέμα που τους απασχόλησε και είχαν για συζήτηση ήταν η μη αποδοχή Προσωρινού η Μόνιμου  χαρακτήρα  λειτουργίας  Hot Spot, στην περιοχή τους, ... ή, οποιοδήποτε έγγραφο που υπάρχει σχετικά με το μεταναστευτικό – προσφυγικό  που αφορά την εγκατάσταση των μεταναστών.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν η τρίτη μυστική Συνάντηση! θα επακολουθήσουν και άλλες αντιδρώντας στη δημιουργία hot spot στους Μυτιληνιούς ... !
Ακόμα πληροφορίες αναφέρουν ότι  σχεδιάζεται και Λαϊκή Συνέλευση των χωριανών στους Μυτιληνιούς  τις επόμενες ημέρες  για τη  ΜΗ δημιουργία hot spot στους Μυτιληνιούς ... ! 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αβραμίδης 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου