Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Με την παρουσία πολλών τρίτεκνων από όλο το νομό, τρανή απόδειξη της πανΣαμιακής υπόστασης του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Σαββάτου 4-2-2017 στην ταβέρνα ψησταριά ‘’Ανθεμούσα’’ στο Καρλόβασι της Σάμου.


 Με την παρουσία πολλών τρίτεκνων από όλο το νομό, τρανή απόδειξη της πανΣαμιακής υπόστασης του συλλόγου,  πραγματοποιήθηκε η  εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Σαββάτου 4-2-2017 στην ταβέρνα ψησταριά ‘’Ανθεμούσα’’ στο Καρλόβασι της Σάμου.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μάρκου Εμμανουήλ ο οποίος καλωσόρισε όλα τα μέλη, τους φίλους και τους επίσημα προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ιδιαίτερα τον Ανεξάρτητο ευρωβουλευτή κ. Νότη Μαριά που τους τίμησε με την παρουσία του και ασχολείται με τα θέματα των τριτέκνων πανελλαδικά προσπαθώντας για την επίλυση τους.
Επίσης ευχαρίστησε τους κ.κ δήμαρχο Μιχάλη Αγγελόπουλο και αντιπεριφερειάρχη Νικόλαο Κατρακάζο για την συμπαράσταση τους και βοήθεια προς τον σύλλογο.
Στην εκδήλωση παρευρέθη για λίγο και ο βουλευτής Σάμου κ. Δημήτριος Σεβαστάκης.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Μάρκου Εμμανουήλ και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τίμησαν με ειδική τιμητική πλακέτα για την μεγάλη τους, αγάπη  και προσφορά στον σύλλογο, τους:  1) Δήμαρχο Αγγελόπουλο Μιχάλη 2) Αντιπεριφερειάρχη Κατρακάζο Νικόλαο 3) Καλατζή Τάσο 4) Νικολού Μανώλη 5) Χατζηδημητρίου Μανώλη 6) Θεοδοσιάδη Θεόφιλο 7) Κοντοριάνου Κωνσταντίνα.
Αμέσως μετά έκανε έναν απολογισμό για τις δράσεις του συλλόγου, τις οποίες ανάφερε και κατέληξε πως ο σύλλογος τις κάνει ώστε  «να ωφελήσουν τους τρίτεκνους από τη μια, αλλά και να συμβάλλουν στην κοινωνική συνοχή, να εμπεδώσουν την αλληλεγγύη, να βοηθήσουν τους πολίτες του νομού να διεκδικήσουν μια καλύτερη, πιο ποιοτική ζωή». 
Στη συνέχεια ευχαρίστησαν όλους όσους πρόσφεραν διάφορα δώρα, (ογδόντα τέσσερα (84) τον αριθμό) τα οποία μοιράστηκαν με κλήρωση στους τυχερούς.
Μετά το τέλος της τελετής όλοι απόλαυσαν το πλούσιο γευστικό μενού και αντάλλαξαν ευχές, με σημαντικότερη, όπως πάντα, την υγεία, έτσι ώστε και του χρόνου να πραγματοποιηθεί αντίστοιχα επιτυχημένη εκδήλωση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου