Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Άγιος Κωνσταντίνος Σάμου εορτή του Άι Γιάννη του Θερμαστή στον Καρβούνη .Άγιος Κωνσταντίνος Σάμου εορτή του Άι Γιάννη του Θερμαστή στον Καρβούνη.
Ο Περικλής και ή σύζυγός του κ. Γεωργία, η Τασία, ο Μανώλης και ή σύζυγός του κ. Χρύσα άξιοι οικοδεσπότες στο πανηγύρι του Άι Γιάννη του Θερμαστή στο μοναστήρι τους στον Άγιο Κωνσταντίνο Σάμου στην περιοχή του Καρβούνη την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 καλωσόρισαν όλους τους φίλους που τους επισκέφτηκαν άναψαν κεράκια και παρακολούθησαν τον εσπερινό με τον πατέρα Νεκτάριο της ενορίας του Αγίου Κωνσταντίου όπου μαζί του έψαλε ο ιεροψάλτης και πρόεδρος της κοινότητας Ροδαυγής Άρτας κ. Θεοφάνης Κίτσος ο οποίος βρέθηκε να παραθερίζει στην Σάμο με την οικογένεια του.
Στη συνέχεια και μετά τον εκκλησιασμό στον Άγιο Ιωάννη τον Θερμαστή, όλοι μαζί οι επισκέπτες διασκέδαζαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες!!!
Το καλύτερο πανηγύρι του Καλοκαιριού είπαν όλοι όσοι βρεθήκαν την παραμονή και ανήμερα στο εκκλησάκι του Αι Γιάννη του θερμαστή στον Καρβούνη εκκλησιάστηκαν και γεύτηκαν τα υπέροχα εδέσματα αλλά και την υπέροχη γιορτή με ρεβίθια που επιμεληθήκαν τα αγαπημένα αδέλφια με τις οικογένειες τους, υποσχόμενοι πως του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα ευχόμενοι σε όλους υγεία αγάπη και χαρά.
Στην εορτή του Αι Γιάννη του θερμαστή παρευρέθησαν μεταξύ άλλων, ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα τουρισμού περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Έλληνας Δημήτριος, ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών κ. Αβραμίδης Γεώργιος, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ» Αγίου Κωνσταντίνου κ. Σιδέρης Δημήτριος  με μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου.
Συγχαρητήρια πολλά στους οικοδεσπότες και ευχόμαστε ο θεός να τους έχει καλά και ο Αι Γιάννης ο θερμαστής να τους προστατεύει να έχει όλους καλά και να βρισκόμαστε στη γιορτή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου