Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

Η Κοινότητα Μυτιληνιών απαντά δια του προέδρου της κ. Γιώργου Ελευθερόγλου στην κόντρα που έχει ξεσπάσει για την χρήση της κεντρικής πλατείας του χωριού. Ο Δήμαρχος Σάμου έχει πάρει θέση για το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε κατοίκους καταστηματάρχες και τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Μυτιληνιών; και αν ναι, ποια η θέση του.

Κόντρες στους Μυτιληνιούς ανάμεσα σε κατοίκους καταστηματάρχες και τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Μυτιληνιών για την χρήση της κεντρικής πλατείας του χωριού . Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του προέδρου στο F.B.

Σε απάντηση κάποιων ανεύθυνων σχολίων που αναρτήθηκαν στο F.B, η Κοινότητα Μυτιληνιών απαντά δια του προέδρου της κ. Γιώργου Ελευθερόγλου.
Φαίνεται ότι η οικονομική κρίση, το πάθος για εύκολο χρήμα, και η ρεμούλα δημιουργούν ανθρώπους ανεύθυνους και μη σκεπτόμενους, ευτελίζοντας τόσο το επάγγελμα τους, όσο και την ιδία την προσωπικότητα τους.
Θα ήθελα λοιπόν να ενημερώσω, ότι σε όλους τους χώρους συγκέντρωσης ανθρώπων υπάρχουν έξοδοι κινδύνου, ούτος ώστε σε περίπτωση ατυχήματος, πυρκαγιάς, εκδήλωσης σεισμού, τρομοκρατικής ενέργειας ακόμα και εμπλοκής ανθρώπων να είναι εύκολη η εκκένωση του χώρου.
Μπορούν άραγε να σκεφτούν κάποιοι που δεν τους άρεσε η εφαρμογή του νόμου, τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση πανικού του κόσμου που είναι εγκλωβισμένος χωρίς διέξοδο, πόσα παιδιά αλλά και μεγάλοι θα ποδοπατηθούν.
Με αίσθημα ευθύνης έχει παρθεί η υπ΄αρίθ 37/2015 από 27/8/2015 απόφαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιληνιών Σάμου, ότι δεν θα καταλειφθούν στο εξής οι δημόσιοι δρόμοι με τραπεζοκαθίσματα για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Θα υπάρχουν ακόμη διάδρομοι ελεύθερης διάβασης και πρόσβασης των πολιτών.
Παρά την προειδοποίηση και ενημέρωση από την προηγούμενη ημέρα για την σχετική απόφαση, αδιαφορώντας στο βωμό του κέρδους για την σωματική ακεραιότητα των πολιτών πελατών τους και με τρόπο τεντιμποϊσμού και χυδαιολογίας, παρανόμως προέβησαν σε κατάληψη των δημοσιών δρόμων, τοποθετώντας τραπεζοκαθίσματα, φέρνοντας μας έτσι στη δυσάρεστη θέση να εφαρμόσουμε το νόμο και τις αποφάσεις του τοπικού συμβουλίου.
Υπενθυμίζω ότι στη πλατεία μας υπάρχουν πλήθος παρατυπιών από συγκεκριμένους επαγγελματίες και εύχομαι να μην ξανά βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να εφαρμοστεί και πάλι ο νόμος.
Το βέβαιο όμως είναι ότι με σοβαρότητα, αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος δεν θα εξυπηρετήσω συμφέροντα κανενός και θα υπηρετήσω με πάθος τα συμφέροντα των κατοίκων της κοινότητας μας τους οποίους και υπεραγαπώ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου