Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Υπάρχει διοίκηση στον Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ; Ο Ευάγγελος Καρράς θα είναι ξανά ο επόμενος πρόεδρος; Παρελθόν ναι η όχι ο Κώστας Κυριαζής;


Οι φίλαθλοι αναπολούν της καλές εποχές του Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.
Ο πρόεδρος γιατρός  Βαγγέλης Χ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, με τον Μανώλη ΤΖΕΡΕΤΑ!!!
 


           Υπάρχει Διοίκηση στον Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ;
Ο Ευάγγελος Καρράς θα είναι ξανά ο επόμενος πρόεδρος;


Παρελθόν ναι η όχι ο Κώστας Κυριαζής;

Ο πρόεδρος στον ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ο οποίος απουσιάζει για προσωπικούς λόγους εκτός Σάμου συνεχίζει να διοικεί τον σύλλογο! έναν σύλλογο όπου υπάρχουν πέντε (5) παραιτήσεις από το πρόσφατο προ δυο μηνών περίπου διοικητικό συμβούλιο, τις οποίες δεν έκανε δεκτές ο πρόεδρος και συνεχίζει τον δικό του τρόπο διοίκησης με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης αλλά και αυτών που αγαπούν την ομάδα και την κρατούν ζωντανή!!! Άνθρωποι που δεν πληρώνονται άνθρωποι που την αγαπούν για το όνομα και όχι για την οικονόμα και τις χορηγίες.
Συγχαρητήρια πολλά δίνουν πολλοί στον πρώην πρόεδρο Ευάγγελο Καρρά που καθημερινά συντηρεί τον σύλλογο και τις εγκατάστασης του συλλόγου για να είναι έτοιμες σε κάθε προπόνηση αλλά και στο νέο πρωτάθλημα.
Ο πρώην πρόεδρος Ευάγγελος Καρράς δέχεται καθημερινά την πίεση παλαιών παραγόντων και του κόσμου να αναλάβει την προεδρία του συλλόγου με νέα άτομα και νέους ανθρώπους με όραμα και σοβαρότητα ώστε ο σύλλογος να έχει και πάλη την αγάπη όλων! όλων !!! πρέπει ο σύλλογος να οργανωθεί να σταματήσει για ένα διάστημα να πληρώνονται ορισμένοι  προπονητές τμημάτων και ορισμένοι παίκτες.
Οι φίλοι της ομάδας αναρωτιούνται ποιοι είναι προπονητές στα τμήματα ποιοι είναι στην διοίκηση που θα αποταθούν για της μεταγραφές αλλά και τις αποδεσμεύσεις!
Τελικά σε έναν σύλλογο ποιος κάνει κουμάντο ; ποιος κάνει το προγραμματισμό του συλλόγου; Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο; η ο εκάστου προπονητής ο οποίος λόγο αδυναμίας των παραγόντων κάνει το κουμάντο, μεταγραφές , αποδεσμεύσεις , δελτία τύπου , οικονομικό απολογισμό για τα έξοδα και έσοδα του συλλόγου ;.
Αναμένονται γρήγορες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα στον μεγάλο σύλλογο του Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ Πυθαγορείου, καθώς καλούνται νέοι άνθρωποι να κάνουν την διαφορά σχετικά με όλα τα θέματα οικονομικά και αγωνιστικά.
 
 Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου