Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

O Πρόεδρος της ΙΡΑ ΔΡΑΜΑΣ κ. ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς και το Δ.Σ συγχαίρει τη Δραμινή αθλήτρια της σκοποβολής Άννα Κορακάκη, κόρη του μέλους της I.P.A. Δράμας και προπονητή της Τάσου Κορακάκη, η οποία χάρισε στην Ελλάδα Μετάλιο Χάλκινο και χρυσό στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία.

 1ο Μετάλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: 9-8-2016  ώρα 22.20΄
Πριν από λίγο η Άννα Κορακάκη, κέρδισε και το χρυσό Μετάλιο στα 25 μέτρα.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Δράμα, 8 Αυγούστου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Πρώτο Μετάλιο για Ελλάδα στο Ρίο από τη Δραμινή αθλήτρια της σκοποβολής Άννα Κορακάκη»
kor6H μεγάλη οικογένεια της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη και συγχαίρει τη Δραμινή αθλήτρια της σκοποβολής Άννα Κορακάκη, κόρη του μέλους της I.P.A. Δράμας και προπονητή της Τάσου Κορακάκη, η οποία χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της Μετάλιο (Χάλκινο στα 10 μ. αεροβόλο πιστόλι) στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ριο στη Βραζιλία.
Πρόκειται για το πρώτο Ελληνικό Μετάλιο στη σκοποβολή από το 1920, όταν η εθνική ομάδα ανδρών είχε πάρει το ασημένιο στην Αμβέρσα στο αυτόματο πιστόλι 30μ.
Την σπουδαία αυτή αθλήτρια (μόλις 21 ετών) και τον προπονητή- πατέρα της, μέλη και οι δύο της Εθνικής Ομάδας Σκοποβολής, τίμησε και βράβευσε η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) στα πλαίσια του
φετινού ετήσιου χορού μας την 21 Φεβρουαρίου 2016 , για τις σπουδαίες διακρίσεις τους σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
Ως Έλληνες σας οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς που μας κάνατε υπερήφανους.
Καλή επιτυχία Άννα και στο επόμενο αγώνισμα των 25 μ., αλλά και σε όλους του Έλληνες αθλητές μας.
SERVO PER AMIKECO   (Υπηρετώ δια της Φιλίας)
Για το Δ.Σ.
O Πρόεδρος – ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς              Ο Γ. Γραμματέας – ΣΠΑΝΙΔΗΣ Παναγιώτης
---------------------------------------------------
Ήταν όνειρο μου που εκπλήρωσα εις διπλούν το να πάρω ολυμπιακό μετάλλιο - Αφιέρωσε τις νίκες σε όσους τη στήριξαν πριν και θα τη στηρίξουν και μετά την επιτυχία της

Χαμογελαστή, πανέμορφη και με τα μετάλλιά της στο στήθος έφτασε η Αννα Κορακάκη στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αφού έφερε την Ελλάδα στην κορυφή με την συγκλονιστική της νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και με πλήθος κόσμου να θέλει να τη δει από κοντά, η Άννα Κορακάκη ζει πλέον την αποθέωση.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, εσείς με βοηθάτε να το συνειδητοποιήσω γιατί εκεί τα πράγματα ήταν πιο ήρεμα» ξεκίνησε τις δηλώσεις της η Άννα Κορακάκη. Χαρακτήρισε όνειρο ζωής το Ολυμπιακό μετάλλιο και εξομολογήθηκε ότι «έκανα τη μεγαλύτερη προσπάθεια που μπορούσα». «Εκπλήρωσα το όνειρό μου εις διπλούν» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείσα για το πώς νιώθει που μετά από 104 χρόνια είναι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που φέρνει δύο μετάλλια στην Ελλάδα είπε ότι «με κάνει υπερήφανη ότι είμαι η πρώτη γυναίκα που έφερα δυο μετάλλια» εκφράζοντας την ευχή να μην είναι η τελευταία.

Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, είπε: "Αυτά τα μετάλλια δεν αναιρούν τίποτα. Ακόμη κι αν δεν πετύχαινα, θα τα ανέφερα όλα λεπτομερώς".

Όσο για το ποιους θέλει να ευχαριστήσει; «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, όσους με στηρίζουν πριν γίνει όλο αυτό και όσους θα με στηρίζουν αφού τελειώσει όλο αυτό».

Από την πλευρά της ο πατέρας της Τάσος Κορακάκης δήλωσε ότι δεν είναι δύσκολο να είναι πατέρας και προπονητής υποστηρίζοντας ότι «ακομα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί». Απαντώντας τέλος στο γιατί ήρθε μόνη της η Άννα Κορακάκη είπε ότι το κάναμε γιατί είχαμε κανονίσει τις διακοπές μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου