Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

Επικρατέστεροι να αναλάβουν θέσεις αντιδημάρχων στο Δήμο Σάμου!!! Στο Βαθύ η κ. Μαριάνθη Μαστροκωνσταντή - Λαθουρά ...
Ποιοι αναλαμβάνουν αντιδήμαρχοι στη διοίκηση Αγγελόπουλου

Aκόμη, δεν φαίνεται να έχει καταλήξει ο δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος στα πρόσωπα που θα τοποθετηθούν σε υπεύθυνες θέσεις στη διοίκηση του δήμου από την αρχή της 2ης περιόδου της πενταετίας που θα κάθεται ακόμα στην πολυθρόνα του Δημάρχου.


Μέχρι στιγμής, επικρατέστεροι να αναλάβουν θέσεις αντιδημάρχων, φέρονται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους του δημάρχου και διασταυρωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες:

Στο Βαθύ η κ. Μαριάνθη Μαστροκωνσταντή - Λαθουρά.
 
Στο Καρλόβασι δεν έγινε μέχρι στιγμής γνωστό ποιος - ποιοι θα καταλάβουν κυρίως την αντιδημαρχία - λαιμητόμο της Καθαριότητας, όπου ο κ. Τάσος Καλατζής εργάστηκε και εργάζεται καθημερινά και αποτελεσματικά προσφέροντας άριστο έργο, παρ’ όλα αυτά ακούγονται όλα τα ονόματα όπως αυτά των Καραγιάννη Δημήτριο, Καραγιάννη Ιωάννα, Διακοσταμάτη Γεώργιο, Άννη Ανδρεάδη.

Στο Μαραθοκάμπο παραμένει ακλόνητος - Αμετακίνητος ο Βασιλάκης Ανδρέας.


Στο Πυθαγόρειο θα υπάρξει αλλαγή αντιδημάρχου με δημοτικό σύμβουλο που ασχολείται με τον τουρισμό και επιθυμούν ορισμένοι αλλά και ο ίδιος να είναι υποψήφιος βουλευτής όποτε και αν γίνουν βουλευτικές εκλογές! αυτός είναι ο λόγος λένε? που ο ίδιος δεν επιθυμεί την θέση που του προσφέρει ο δήμαρχος ο οποίος δεν θα τον ήθελε απέναντι του σε μια πιθανή δική του παρουσία στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.
Βέβαια όλα αυτά θα εξαρτηθούν και από άλλους παράγοντες όπως αυτή της κυρίας … σκιά του Δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου